FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA - SUEDIA, MARȚI, 27 MARTIE

Decizie de ultim moment în problema gazonului de pe "Ion Oblemenco"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2018 21:31

Deși terenul de pe noul "Ion Oblemenco" s-a prezentat până acum într-o stare deplorabilă, s-a stabilit, în urma unei întruniri de urgență ce a avut loc azi, ca terenul să nu fie schimbat înaintea amicalului pe care "tricolorii" îl vor disputa cu Suedia la Craiova pe 27 martie.

Decizia a fost luată astăzi, în cadrul unei întâlniri de urgență ce a avut loc la Craiova, informează TV Digi Sport. Aceeași sursă notează că o firmă specializată din Olanda va face tot posibilul ca gazonul să se prezinte într-o stare cât mai satisfăcătoare la ora meciului cu Suedia.

În cazul în care starea acestuia se va îmbunătăți, sunt șanse ca gazonul să rămână neschimbat până la vară, în ciuda faptului că Devis Mangia și jucătorii săi s-au plâns în repetate rânduri că terenul e impracticabil.

  • Amicalul România - Suedia se joacă marți, 27 martie. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
firaldo
firaldo  •  15 Martie 2018, 18:14
Postat de dakesis pe 15 Martie 2018, 12:12

astia asteapta sa iasa din garantie, ca sa nu streseze constructorii si sa nu isi taie singuri din comision. Apoi o sa plateasca cetateanul craiovean, ca sa fie fraier pe barba lui... asa e cand votezi rosu...

Boss,parerea ta despre partidul rosu este si parerea mea,dar faptul ca se asteapta iesirea gazonul din garantie este eronata,gazonul are o garantie de 5 ani din care au mai ramas exact 4 ani si 7 luni,imi este greu sa cred ca cineva ar putea astepta atata timp cu un gazon ingrozitor.

dakesis
dakesis  •  15 Martie 2018, 12:12

astia asteapta sa iasa din garantie, ca sa nu streseze constructorii si sa nu isi taie singuri din comision. Apoi o sa plateasca cetateanul craiovean, ca sa fie fraier pe barba lui... asa e cand votezi rosu...

ray51
ray51  •  15 Martie 2018, 10:17

Pana si brazdele din lunca arata mai bine !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează