FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Decizie de ultim moment luată de Clubul Sportiv al Armatei! Întîlnire decisivă cu oficialii campioanei României

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 19:45

Clubul Sportiv al Armatei a anunţat azi că va purta negocieri cu oficialii campioanei României în ceea ce priveşte marca "Steaua". Cele două părţi se vor întîlni mîine, de la ora 15:00. 

"Clubul Sportiv al Armatei menţine disponibilitatea de a purta în continuare discuţii cu reprezentanţii societăţii comerciale care administrează echipa de fotbal pentru identificarea soluţiilor legale care să vină în sprijinul promovării valorilor sportului românesc.

Astfel, joi, 15 ianuarie, începînd cu orele 15:00, conducerea Clubului militar invită Consiliul de Conducere al echipei de fotbal la sediul CSA Steaua Bucureşti, pentru o întîlnire oficială în vederea clarificării situaţiei generate.

Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua” a militat întotdeauna, şi o va face în continuare, pentru promovarea performanţelor fenomenului sportiv românesc", se arată în comunicatul trimis Gazetei Sporturilor.

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (340)
jim_b_brown
jim_b_brown  •  15 Ianuarie 2015, 09:38

Ce jijist inffect, cred ca plange de dorul ciobanului...

shab
shab  •  15 Ianuarie 2015, 09:26

Mda, au vazut nemernicii ca ciobanul nu cedeaza si sunt dispusi sa negocieze. Emblema noua e foarte ok, sa nu le dea nenorocitilor nimic. Sa-si ia stema si sa si-o vare in c*r.

myke82
myke82  •  15 Ianuarie 2015, 08:51

Au nevoie de bani jegosii de generali. Vor sa-si mai cumpere cateva vile si s-au gandit ca singura sursa rapida de venit ar fi de la Steaua. Eu nu le-as da nici 200.000 Euro pe sigla daca as fi fost in locul ciobanului. Sa o pastreze si sa si-o bage in fund daca au fost jegosi.

Vezi toate comentariile (340)
Comentează