FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, 20:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Decizie neașteptată! Cum îi ambiționează șefii lui CFR Cluj pe jucători înaintea meciului cu FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 16:14

Conducerea lui CFR Cluj vrea să fie sigură că jucătorii vor fi cu capul doar la derby-ul din această seară cu FCSB, de la ora 20:00, și le-a virat fotbaliștilor prima pentru câștigarea campionatului trecut.

Șefii ardelenilor au transferat banii ieri, anunță TV Digi Sport, și speră că așa îi vor ambiționa suplimentar pe fotbaliștii lui Antonio Conceicao, deși antrenorul e conștient că elevii săi sunt cu gândul la vacanța de Sărbători.

”E important să câștigăm, sper să ne ridicăm la înălțimea jocului, deși nu va fi ușor. Jucătorii sunt cu capul la Sărbători, însă am vorbit în această săptămâna și le-am spus că mai avem o singură bătălie în 2018 și ne dorim să o câștigăm! Vom întâlni un adversar de mare valoare, dar trebuie să ne facem jocul nostru”, a spus Conceicao ieri.

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj se joacă în această seară pe Arena Națională, de la ora 20:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

 Citește și: 

FCSB - CFR CLUJ // Război pe toate fronturile înainte de FCSB-CFR » Mihai Stoica A RUPT legătura cu omul căruia i-a dat trofeul titlului 24!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
minell73
minell73  •  22 Decembrie 2018, 19:18
Postat de rusine_rinamo_ksv_csa pe 22 Decembrie 2018, 17:56

si le-a mai ramas bani de arbitru?

Ficățel nu mai intri de pe contul abigaila? Ia baga ceva cu hateri,pedale,etc. Vezi ca vine craciunul. Fi atent sa nu mai faci abuz la lichidele lui bachus.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  22 Decembrie 2018, 17:59
Postat de Vladescu Mircea pe 22 Decembrie 2018, 16:41

Pt arbitrii nimic ,nimic sau erau incheiate de anul trecut ???????

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  22 Decembrie 2018, 17:59
Postat de Ionel Alecu pe 22 Decembrie 2018, 17:32

Trebuie neaparat intrebat si lutuu ...atat.

Scuze Am uitat de el. Oricum,el nu are pregatirea celor doi. Ei si-au facut studiile in cele mai izolate facultati din tara. Feriti de toti si de toate.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează