FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:00

FCSB - CFR CLUJ // Război pe toate fronturile înainte de FCSB-CFR » Mihai Stoica A RUPT legătura cu omul căruia i-a dat trofeul titlului 24!

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 09:00

Foarte buni prieteni în trecut,  Marian Copilu şi Mihai Stoica au rupt relaţiile pe parcursul sezonului precedent, când CFR-istul i-a reproşat lui Stoica declaraţiile anti-Dan Petrescu.

  • FCSB - CFR Cluj e mâine, de la 20:00, liveTEXT cu video pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

FCSB versus CFR îi va aduce faţă în faţă şi pe Mihai Stoica şi Marian Copilu, oamenii nr. 2 din cele două cluburi. Dincolo de această dispută la nivel managerial, duelul propune confruntarea a doi foşti prieteni foarte buni. Până la startul sezonului trecut, când Copilu a fost cooptat la CFR, acesta n-a avut legături directe cu fotbalul.

El acţiona ca un om de afaceri şi derula activităţi mai ales în domeniul construcţiei de drumuri. MM l-a cunoscut cu mai mulţi ani în urmă şi cei doi au dezvoltat o amiciţie adevărată. MM era cel care îi prezenta diverse personaje din fotbal, atunci când avea ocazia.

Prietenia lor devenise atât de bună încât organizau des ieşiri la pescuit, iar apropierea foarte mare a dus chiar la rugămintea lui MM către Copilu de a-i boteza copilul lui Cătălin Făinişi, ofiţerul de presă al FCSB, un om extrem de apropiat de Stoica.

Şi totuşi, relaţiile dintre cei doi s-au rupt aproape complet. Pe parcursul sezonului trecut, când FCSB şi CFR s-au duelat pentru titlul de campioană, MM a făcut mai multe declaraţii extrem de dure şi la adresa clubului clujean, dar mai ales în direcţia lui Dan Petrescu.

Copilu s-a arătat atunci extrem de deranjat şi chiar l-a sunat pe Stoica să-i reproşeze cele afirmate: "Am crezut că eşti prieten cu mine, dar m-am înşelat!".

"Pentru mine, nu asta înseamnă prietenie, îmi apăr clubul ca să câştig", i-ar fi zis MM, iar din acel moment nu şi-au mai vorbit. O prietenie veche şi care părea indestructibilă a fost ştearsă aproape definitiv. 

Trofeul titlului 24 a mers acasă la Copilu!

O dovadă a prieteniei mari pe care MM şi Copilu au avut-o în trecut e şi faptul că după ce FCSB a câştigat campionatul în sezonul 2012-2013, trofeul primit din partea LPF a mers inclusiv acasă la actualul manager general de la CFR. Copilu i l-a dus fiului său, care era mare fan FCSB, iar acesta din urmă s-a fotografiat cu el şi apoi a postat poza pe o reţea de socializare.

03 copil

Cine e Marian Copilu

  • Foarte bun prieten cu actualul patron al CFR-ului, Nelu Varga, care l-a şi adus în club, în iunie 2017, şi i-a dat puteri depline
  • A fost manager la "Copisa Constructor Pirenaica", o companie din Spania, care a câştigat licitaţia pentru realizarea centurii oraşului Caransebeş
  • A fost implicat, inclusiv financiar, la FC Caransebeş, când echipa a activat în liga secundă, într-un sezon în care a fost depunctată cu 88 de puncte!
  • Copilu a primit titlul de Cetăţean de Onoare al orașului Caransebeș în 2012, iar argumentele edililor au fost: "E reprezentantul tinerei generaţii de succes de antreprenori din România, în domeniul construcţiilor. În ultimii 4 ani, compania pe care o coordonează a derulat opt proiecte de succes, printre care șoseaua de centură a Caransebeșului. Copilu a susţinut financiar acordarea de burse elevilor olimpici din municipiul Caransebeș, prin intermediul Clubului Rotary, și a oferit ajutor financiar pentru finalizarea Catedralei Episcopale din municipiul de pe Timiș și Sebeş".

Vezi și: 

Camora comentează ultima ieșire a lui Becali: "Toată lumea îl cunoaște pe Gigi, dar e o lume liberă"

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (22)
827404030670600
Takacs Gyorgy  •  22 Decembrie 2018, 17:42
Postat de Radu Fifea pe 22 Decembrie 2018, 09:29

FCSB = STEAUA, mai Bargaoane!!!! Sa mori tu daca n-ai recunoste!!! :))) ASA = CSCA = CCA = STEAUA = FCSB!!!! Pricepi ma, complexat cu minta ioc? :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2007341132679788
Mario Nita  •  22 Decembrie 2018, 14:44

Băiatul din imagine nu e fiul lui Marian Copilu ci nepotul lui, sunteți în eroare!!!

2409880772373460
Cosmin  •  22 Decembrie 2018, 13:59

Corectati sau stergeti articolul...vedeti ca e nepotu lu ala ca inca nu avea copil...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează