FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Decizie neașteptată luată de FCSB » Jucătorii au primit un ordin fără precedent

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iunie 2018 11:25

Jucătorii steliști au fost avertizați de oficialii vicecampioanei că dacă vor vorbi cu presa în vacanța de vară vor primi amenzi de 500 de euro.

FCSB a pierdut titlul de campioană pentru al treilea an consecutiv, lucru care i-a scos din minți pe șefii echipei. Imediat după meciul cu Astra, din ultima etapă, de pe Arena Națională, fotbaliștii au fost anunțați în vestiar că n-au dreptul să discute cu presa în perioada de vacanță! Este pentru prima oară, în ultimii ani, când conducerea clubului le interzice clar jucătorilor să discute despre situația de la echipă, problemele ratării titlului, dar și planurile de viitor. În trecut au mai existat cazuri în care li s-a recomandat tăcerea, acum le-a fost impusă!

Surse din cadrul echipei au dezvăluit că jucătorii au fost anunțați că amenda pentru încălcarea Regulamentului de Ordine Interioară e de 500 de euro pentru fiecare interviu sau apariție în media! "N-aveți ce să vorbiți cu presa! Clubul nu vă dă acordul să dați interviuri sau declarații. Absolut nimic, nicio vorbă! Vorbiți doar în cadru organizat, la conferințele de presă organizate de club!" a fost mesajul conducerii către Budescu și compania.

În afară de scurtele declarații de la finalul partidelor din Liga 1, impuse de televiziunile care plătesc drepturile, ultima dată când clubul a pus la dispoziție jucători pentru interviuri a fost anul trecut, în stagiul din Olanda, când Budescu și Pintilii au vorbit, dar doar câte 15 minute!

În plus, oficialii vicecampioanei nu acceptă niciun fel de interviu sau apariție la TV a fotbaliștilor din lot, în timpul sezonului competițional pentru presa din România! În schimb, au dat curs tuturor solicitărilor atunci când jucătorii străini au fost solicitați de publicații din țările din care provin.

Și antrenorul vicecampioanei refuză pe toată lumea! Nicolae Dică acceptă să participe la emisiuni doar la TV Digi Sport, post de la care primea bani înainte să semneze cu FCSB.

34%
dintre microbiștii români sunt susținătorii FCSB, urmați de dinamoviști (8%) și fani ai Universității Craiova (3%), conform unui sondaj Avangarde, realizat în decembrie 2017

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (37)
121039405420246
Uni Undo  •  11 Iunie 2018, 06:20

obiectiv Gigi Becali dacă va continua și in continuare cu transferuri nereușite ,vezi Alibec,Ilarie, portughezul Jorje ,Pleașcă,Achim ,etc.jucatori fără valoare și personalitate in joc este posibil sa rateze obiectivul și in sezonul viitor. Ca stelist pot spune ca acest iresponsabil de la CSA care S-a judecat cu Becali este vinovat de toată degringolada de la FCSB.De ce ? Echipa nu mai are identitate și cei care au dorit pe nervii romanilor sa mai reînvie jucăria numita echipa de fotbal CSA STEAUA *** *** ASEARĂ LA MECIUL ACADEMICA RAPID -STEAUA TERMINAT CU UN CATEGORIC 3-1 pentru RAPID.ACEST PROIECT LANSAT DE ARMATA IN 2017 este sortit eșecului! ȘI DACĂ TOT AU UN VITEAZ DE S-A LUPTAT CU BECALI DE CE NU ARATĂ LA PRESA CATE MILIOANE DE DOLARI A CÂȘTIGAT ACEST CLUB DE FOTBAL STEAUA PANA LA PRELUAREA DE CĂTRE BECALI ȘI FIE VORBA ȘI DOMN GIGI A AVUT NIȘTE AVICATI DE DOUA PARALE DACĂ N U. AU FOST IN STARE SA DEMONSTREZE IN FATA JUDECĂTORILOR CA STEAUA A REPREZENTAT UN FENOMEN SOCIAL LA NIVELUL ÎNTREGII ROMANII. ALO SE AUDE BILANȚUL ECHIPEI CU VÂNZĂRILE DE MILIOANE DE DOLARI LUATI PE HAGI,ADRIAN ILIE,ILIE DUMITRESCU ȘI ALȚII. S-A CĂZUT DE LA O POSTA CA NU ASTA S-A DORIT,S-A DORIT VEXI DOAMNE CU PLÂNSETE SA SALVEZE CLUBUL ȘI MAI APOI SA DEA LA GEOALE PENTRU CA NU AȘA SE FACE JUSTIȚIE IN ROMÂNIA.BRUMA DEVFOTBAL CARE MAI EXISTA IN ROMÂNIA S-A TERMINAT CU ACEL EROU DE LA CSA ARMATA ȘI POATE DE CE NU MAI MARII DE LA ARMATA SA-L ÎNAINTEZE LA GRADUL DE GENERAL! CE RUȘINE !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bianconerri
bianconerri  •  10 Iunie 2018, 21:36
Postat de ray51 pe 10 Iunie 2018, 20:47

Non vede, non sente, non parla ! Singurul stie-tot-trancanici este GB.

Cum ar zice Verdi "a trăncăni "?

bianconerri
bianconerri  •  10 Iunie 2018, 21:34
Postat de samertx pe 10 Iunie 2018, 17:57

Nici măcar, se bazează pe ceva virtual, avangarde și maxima în primordial. ))

Metre, îmi pare rău pentru Lucică dacă (chiar) crede. E băiat "de-al Vrâncioaiei"

Vezi toate comentariile (37)
Comentează