FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Decizie-șoc a unuia dintre cei mai importanți președinți de club din fotbalul românesc! Candidează împotriva lui Gino Iorgulescu la șefia LPF: "O discuție cu el m-a făcut să iau decizia asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 14:50

Fostul președinte al celor de la Oțelul Galați, Marius Stan, a anunțat că va fi unul dintre candidații la șefia LPF, deși inițial planul său era altul. O discuție cu Gino Iorgulescu l-a convins pe acesta să ia această deiczie. 

"Am spus că am să candidez dacă nu candidează Gino. Dar am avut o discuţie cu Gino şi m-am decis să candidez şi dacă va candida el. A fost o discuţie aşa, puţin deplasată şi puţin lipsită de respect. Şi atunci voi candida. Îmi încalc un cuvânt. De regulă, când spun ceva în spaţiul public mă ţin de acel cuvânt. O fac pentru că mi s-a părut că am fost tratat cu lipsă de respect. Mi s-a părut un pic iritat, aşa.

Nu e un scaun pentru cineva destinat, se poate discuta orice, poţi să faci o echipă dacă ai un proiect comun, un proiect nu ca să ne fie bine, lui Stan, lui Gino sau la un terţ. 

Să fie bine fotbalului nostru. Cred că şi experienţa mea şi a lui ar fi adus un plus, aşa am considerat eu. Şi pe termenii ăştia am vrut să am o discuţie, care s-a închis abrupt, aşa. Înseamnă că nu vrei plusvaloare, înseamnă că vrei stagnare. Eu puteam să aduc un plus de valoare domeniului care m-a consacrat. Alegerile ar urma să fie în noiembrie", a declarat Stan la TV Dolce Sport. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
portardelegenda
portardelegenda  •  01 Septembrie 2017, 20:08

daca nu avea spate politic nu candida deci bag mana in foc ca el va fi alesul

demolarii
demolarii  •  01 Septembrie 2017, 18:47

E vopsit rău Domnul Stan. După ce a fost primar, s-a și mutat din Galați. În plus , ceva pățit Oțelul e și ce va pariu LPF.

montgomerry
montgomerry  •  01 Septembrie 2017, 18:35

Candva Stan era un om devotat fenomenului fotbal,candva, azi e dedicat trup si suflet banului obtinut pe orice cale.El a devalorizat Otelul, a plecat cu tam-tam si din primaria Galatiului, acum vrea sa mai ia si caramizile care au ramas la temelia fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close