FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Decizie surpriză luată de Gigi Becali! Mută FCSB pe un stadion cu 8.000 de locuri: „Ce-mi trebuie mai mult?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 10:32

FCSB n-are un stadion stabil pe care să-și joace meciurile de pe teren propriu, însă Bucureștiul va beneficia din 2020 de trei noi arene: Ghencea, Arcul de Triumf și Giulești. Gigi Becali ia în calcul să joace meciurile pe unul dintre acestea. 

„Nu știu dacă o să mă duc să joc pe Ghencea, trebuie să-mi facă un preț bun ca să mă duc să joc acolo. Am stadionul «Tineretului» Arcul de Triumf, o să mă duc să joc acolo. Ce îmi trebuie mai mult? La meciurile cu echipe mici am nevoie de 10 - 15 mii de locuri. 

Nu-mi trebuie mai mult, iar partidele importante le joc pe Arena Națională. Acum să vedem, cine îmi face un preț mai bun acolo joc. Ei trebuie să facă bani cu Ghencea și trebuie să-mi facă ofertă ca să mă duc acolo, să-mi facă ei mie”, a spus Becali la TV Digi Sport.

CUM VA ARĂTA ARCUL DE TRIUMF

  • locuri: 8.207
  • pe lângă terenul de fotbal, complexul va mai cuprinde: spații urbane exterioare, parcare subterană, centru pentru recuperarea sportivilor cu camera hiperbară pentru terapie oxigen, aparatură medicală specifică de recuperare, piscină, saună, sală de conferință și zonă VIP.
    Costul lucrărilor este de 24 de milioane de euro.

 

stadion arcul de triumf

PUBLICITATE » VIDEO GHID COMPLET EXPLICĂM UN NOU TIP DE PARIU: CUM SĂ PARIEZI ÎMPOTRIVA ALTOR JUCĂTORI

Citește și

METALOGLOBUS - FCSB 0-2 / Bogdan Vintilă l-a cucerit pe Ilie Dumitrescu: „FCSB nu mai conta în lupta pentru play-off fără el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
1965699740347012
Papillon Vale  •  27 Septembrie 2019, 23:32

Nu vad nimic jignitor gsp......am specificat doar ca v-or putea consuma iarba *** patronului...oricum jucaria lui interesea-za doar prostimea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liviuemil
liviuemil  •  27 Septembrie 2019, 21:15
Postat de Filip Popa pe 27 Septembrie 2019, 18:02

Sa-l intrebe cineva pe domnul Becali de ce nu cumpara stadionul din Cotroceni. Oricum e in paragina si cu investitii minime ar putea avea un stadion al FCSB-ului. Sper ca citeste cineva din redactie acest comentariu. M-ar interesa pozitia domnului Becali.

Nu-l vinde BNR-ul.

1965699740347012
Papillon Vale  •  27 Septembrie 2019, 19:09

Fa-l nea jiji in curtea casei...asa vei avea de castigat ...echipa meciuri si antrenamente...iar pe de alta parte...***...ce mai!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează