FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Declaraţie emoţionantă a lui Andrei Prepeliţă pentru Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2015 23:17

Steaua a învins în deplasare Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, iar la finalul partidei Andrei Prepeliţă, marcatorul primului gol al roş-albaştrilor, a făcut o declaraţie emoţionantă la adresa patronului Gigi Becali.

Mă bucur că am marcat şi am cîştigat. Raul mi-a dat o pasă foarte bună, iar eu am urmărit mingea şi am înscris. Am discutat în iarnă cu domnul Argăseală despre prelungire, dar acum n-am mai vorbit.

Ne bucură că patronul este în libertate, e ca un tată pentru noi. Aveam nevoie de dînsul. Vrem ca spectatorii să vină lîngă noi. Nu ne putem declara campioni pînă nu vom fi şi matematic"

 a spus Prepeliţă la Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  06 Aprilie 2015, 18:15

Biată prepeliță jumulită . Rău e să n-ai școală și să trăiești din lingușiri jalnice și patetice. La ce nivel de slugărnicie pot ajunge unii. Ți-e și greață.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasilepopa
vasilepopa  •  06 Aprilie 2015, 09:11

De unde *** mea a venit si asta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează