FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - SEPSI 2-2

VAR-ul l-a speriat pe Bergodi în meciul cu Craiova: „Am crezut că nu ne validează golul”

Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi
Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2022 23:41 / Actualizat sambata, 16 iulie 2022 00:41

CS Universitatea Craiova a remizat acasă cu Sepsi, scor 2-2, în prima etapă din Liga 1. Bergodi, antrenorul covăsnenilor, s-a arătat mulțumit de atitudinea jucătorilor săi, care au revenit de la 0-2.

El a vorbit și despre faza la care a intervenit VAR, când Mateiu a văzut direct cartonașul roșu. Mijlocașul l-a faultat pe Păun, care trimisese mingea în poartă

Prima decizie VAR din istoria Ligii 1: ROȘU direct, după ce Sepsi o egalase pe Craiova!
Craiova - Sepsi
Prima decizie VAR din istoria Ligii 1: ROȘU direct, după ce Sepsi o egalase pe Craiova!

Bergodi: „Am crezut că nu ne dă golul”

„Am început bine, eram acolo peste ei, stăteam în jumătatea lor. Mă bucur că au jucătorii au reacționat foarte bine, mai ales că am luat golul doi pe contraatac. Spiritul mi-a plăcut, mentalitatea de a juca până la capăt. A trebuit să acoperim locurile la mijloc, dar sunt mulțumit de cei care au intrat. Ninaj a intrat bine. 

Se pot întâmpla greșeli, dar echipa arătat bine mai ales în repriza secundă. Nu știu câte echipe revin la Craiova de la 0-2. La final, Mirko a scos acolo cu genunchiul la ocazia noastră”, a spus Cristiano Bergodi la Digi Sport.

Italianul a declarat că s-a speriat la intervenția VAR, crezând că golul echipei sale va fi anulat: „A fost roșu clar. Am crezut că nu ne dă golul, am rămas un pic uimit. Apoi am văzut că arată doar cartonașul roșu”.

Damașcan: „Abordarea a fost mai mult decât corectă”

După meci, au vorbit și cei doi marcatori ai lui Sepsi, Damașcan și Nicolae Păun.

Am făcut un joc bun. Noi am dominat, am avut ocazii, meritul portarului Craiovei că a scos la ultima fază. Abordarea a fost mai mult decât corectă. Sper să fiu mult mai constant în acest an. Cum se așteaptă și clubul de la mine, vreau să dau mai mult. Apreciem că suntem văzuți bine, noi muncim pentru asta. Prefer să rămânem determinați, cu atitudinea corectă. Sunt sigur că dacă rămânem cu picioarele pe pământ vom atinge obiective înalte.

- Damașcan, Sepsi

A fost mai greu, până am prins ritmul, dar e bine că am avut forța să revenim. Mateiu a venit să pună contră și m-a lovit. Am văzut în cădere că m-a lovit. Mă bucur că a fost în favoarea noastră, prima dată nu știam de ce se duce la VAR. 

Am început bine. Obiectivul nostru este play-off-ul, apoi vedem unde putem ajunge. Sper ca joi să facem o figură frumoasă, am analizat bine adversarul (n.r. - Olimpia Ljubljana, în Conference League)

- Nicolae Păun, Sepsi

Citește și alte știri din Liga 1:

„Arma secretă” a Craiovei s-a accidentat și a mers direct la spital » Urmează un RMN la coloană

Știm deja prima retrogradată? MM Stoica: „Greu să rămână în Liga 1 jucând așa!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
castaway
castaway  •  16 Iulie 2022, 08:13

Dacă va continua tot asa, Sepsi va fi viitoarea campioana! Atmosfera în club este una propice performantei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează