FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Haruț vrea să fie titular la FCSB: „Eu o să îmi fac treaba și sper să fiu apreciat de cine trebuie”

FCSB
FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2022 21:36 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2022 22:29

FCSB a câștigat cu CS Mioveni, scor 1-0, în al treilea meci amical al verii pentru echipa lui Toni Petrea. Denis Haruț (24 de ani), fundașul revenit după împrumutul la FC Botoșani, a vorbit despre startul sezonului și despre obiectivele echipei.

Fostul internațional de tineret, de proveniență fundaș dreapta, a fost folosit ca apărător central. Haruț declară că nu este deranjat de acest lucru și speră că va fi apreciat de conducerea clubului.

FCSB negociază transferul „noului Pintilii”: „Am vorbit cu impresarul, aștept răspuns”
FCSB
FCSB negociază transferul „noului Pintilii”: „Am vorbit cu impresarul, aștept răspuns”

Denis Haruț, declarații după FCSB - Mioveni 1-0

„A fost un meci benefic. Am încercat să ne facem antrenamentul, să legăm relații. Nu au mai fost multe goluri. Am încercat altceva, să legăm relații, să vedem ce facem bine, pentru că mai e puțin și începe campionatul.

Ne bucură foarte mult (n.r. - prezența fanilor la meci). Data trecută când am fost aici nu veneau la meciurile amicale. Ne bucurăm și sperăm să fie tot așa. Am regăsit aceiași băieți cu determinare, același staff care m-a primit bine și dorința de a câștiga. 

Obiectivul meu e să mă antrenez cât mai bine și să joc cât mai mult. Am venit cu o dorință mai mare de a câștiga. Încerc să fac totul cum trebuie. Mă simt foarte bine ca fundaș central. Eu sunt aici să îmi fac treaba și cine trebuie să mă aprecieze sper că va aprecia. 

Vom încerca să câștigăm toate meciurile, pentru că e distanță mare de la ultimul titlu (n.r. - 7 ani). Toată lumea știe, pe plan intern ne dorim campionatul, extern ne dorim grupele Conference League. Avem un lot numeros, valoros, și sper că vom duce lupta pe toate fronturile”, a declarat Denis Haruț la conferința de presă.

Citește și alte știri din Liga 1:

FCSB își schimbă hainele » Vicecampioana va avea 3 echipamente noi pentru acest sezon

Dan Șucu, noul acționar al Rapidului, face un pas înapoi: „Poate am fost prea dur și prea direct cu ce am spus”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vasileroaita
vasileroaita  •  07 Iulie 2022, 08:33

Dacă vrea sa fie apreciat... de cine trebuie, trebuie sa meargă pe la mănăstiri, să învețe rugăciuni și să facă cruce în stil ortodox! Altfel iar ajunge la Botoșani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close