FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 0-4

Declarații incendiare după umilința lui Dinamo cu Viitorul: "Jucătorii n-au teamă și respect față de Negoiță! Înainte erau un «nebun» ca Borcea și un lord ca Badea"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 11:29

Cristi Munteanu, fost portar la Dinamo, a vorbit despre situația de la echipa alb-roșie și a fost extrem de dur.

Munteanu a spus că Ionuț Negoiță este vinovat de ce se întâmplă la club și că jucătorii lui Dinamo au nevoie de un conducător care să impună respect și teamă.

"De când a venit la Dinamo, Ionuț Negoiță a luat decizii greșite. S-a înconjurat de oameni care nu se pricep la fotbal. Dinamo a avut doar o zvâcnire, când s-a calificat în Europa League. Probleme sunt de la cap, jucătorii n-au nicio vină. Nu ei au venit la Dinamo și au semnat singuri contractele.

Dinamo este fără conducător de când a fost preluată de Negoiță. Când eu eram la echipă, mai beam și mergeam la petreceri. Dar le făceam cu cap. De ce? Pentru că erau un «nebun» ca Borcea acolo și un lord ca Badea. Inspirau teamă, rușine și respect. Jucătorii lui Dinamo n-au teamă și respect față de Negoiță.

Trebuie controlați. Borcea era ca Becali. Și mai era și Badea, în ochii căruia îți era rușine să te uiți dacă pierdeai. Mai era și Nețoiu, care era și el vulcanic", a spus Cristi Munteanu la Pro X.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  31 Octombrie 2017, 14:12
Postat de mosvasile pe 31 Octombrie 2017, 13:53

Cristi Munteanu asta,are un tupeu... !Simpaticul Babicu afirma ca "Mai era si Badea, in ochii caruia iti era rusine sa te uiti daca pierdeai"! Bre Babicule,daca Dinamo nu ar fi avut ca portar "o comoara" ca tine,ar fi fost campioana sapte ani la rand !Plus ca in meciurile cu Steaua-la care era sef prietenul tau MM-aparai ca in filmele cu prosti!

pare ca o noua molima a dat in dinam0visti si hateri: blatilita :)

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  31 Octombrie 2017, 14:00

neg - *** PROIEKTE de *** ai facut ,de *** ai ajuns DINAMO NU MOARE ,tu ar trebui sa pleci ,dar tu vrei sa iei si ceva maruntis ceea ce nu se poate .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  31 Octombrie 2017, 13:59

Când nu înțelegem ceva și sună ciudat ne facem cruce, scuipăm în sân și mergem mai departe spunând că așa ceva nu există. Dar ne uităm totuși cu precauție pe la colțuri, mai ales dacă suntem singuri:))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează