FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Declarații scandaloase! Șumudică se gândește la evaziune fiscală pentru Astra : "Acum îl înțeleg și pe Becali" + Săgeți către Reghecampf: "M-a sunat azi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 20:09

Marius Șumudică spune că astăzi a aflat că Astra trebuie să plătească taxe uriașe la stat și recunoaște că a găsit "o soluție" pentru a fenta plata taxelor.

"E trist ce se întâmplă în fotbal. Când am aflat că Astra trebuie să plătească taxe de un milion de euro mi-am dat seama că fotbalul nu mai poate supraviețui în România.

Eu dacă aș fi conducător la un club de fotbal aș lua lotul, l-aș înscrie în Liga a 3-a din Cipru, după care aș împrumuta jucătorii în campionatul nostru.

Le-aș deschide cont în Cipru și să le plătesc salariile acolo. Fotbalul e tâlhărit în România. Eu îl înțeleg pe Gigi care trebuie să dea 700.000 pe lună. Ce bucurie să mai avem că prindem primăvara europeană", a declarat Șumudică la Radio Sport 1.

Antrenorul Astrei a vorbit și despre relația pe care o are cu soția antrenorului Stelei, dar a trimis săgeți și către Laurențiu Reghecampf.

"Când Anamaria mi-a dat sms că mă iubește era și soția lângă mine și s-a amuzat. Anamaria poate fi un personaj de film de mare succes. E o șmecheră, o apreciez. Eu nu-l înțeleg pe Reghe de unde are atâta încredere că va lua campionatul. Într-o anumită perioadă el a făcut o treabă bună la Steaua", a adăugat Șumudică.

Șumudică a împlinit astăzi 46 de ani și spune că n-a fost sunat de patronul echipei: "Nu m-a sunat patronul Ioan Niculae. M-au sunat Reghecampf, Anamaria, dar patronul nu m-a sunat". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  05 Martie 2017, 09:21

daca taceai ,filfizon ramaneai ,cand erati salariati la marile Intreprinderi si nu aveati masini fitioase si iubite pe masura ,cum era ?Ai stiut cine platea impozitele ,nu ca nu apareau pe stat ,pardon fluturas si fotbalul a luat Cupa Camp Europeni ,acu sunteti fff mari cand mai jucati in Primavara .

vicol_vali
vicol_vali  •  05 Martie 2017, 02:26

Ne mutăm toți în Cipru.

martinpen
martinpen  •  04 Martie 2017, 21:42

Ai zis bine Sumi "o anumita perioada"... Aia cu Neubert... se vede ca doar el stia fotbal dintre toti manelarii de acum...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează