FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Deian Sorescu n-a mai rezistat și i-a răspuns lui Mureșan: „Fanii nu știu adevărul”

Deian Sorescu (23 de ani) a răbufnit la finalul eșecului suferit de Dinamo în fața Chindiei, scor 0-1.
Deian Sorescu (23 de ani) a răbufnit la finalul eșecului suferit de Dinamo în fața Chindiei, scor 0-1.

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 00:55 / Actualizat luni, 09 august 2021 01:05

Deian Sorescu (23 de ani) a răbufnit la finalul eșecului suferit de Dinamo în fața Chindiei, scor 0-1. 

Deian Sorescu și-a manifestat în mai multe rânduri nemulțumirea față de modul în care noua conducere a lui Dinamo îl tratează. Iuliu Mureșan, administratoul special al „câinilor”, i-a contrazis public declarațiile. Mai mult, a insistat că negocierile între Dinamo și Sorescu au decurs excelent. Replica mijlocașului a venit după meciul cu Chindia și este una dură. 

Deian Sorescu, frustrat de situația de la Dinamo: „Sunt nervos la orice clinci”

„Eu nu am discutat cu nimeni. Nu ştiu ce aţi auzit dumneavoastră. Am văzut prin presă, dar nu e adevărat că am vorbit. Poate nu sunt dorit, poate sunt doar o marfă şi atât, n-am ce să spun. 

Cum mă simt? Cred că se vede pe teren, pentru că la orice clinci, la orice chestie sunt nervos. Îmi cer scuze tuturor colegilor de la celelalte echipe pentru că am reacţia asta, dar la cât a îndurat echipa în ultima perioada e ceva normal.

Ce îmi trebuie? Linişte! Linişte şi siguranţă. Şi au fost foarte multe probleme, dar mai bine îi întrebaţi pe cei din conducere, că ei ştiu mai bine. Fanii nu ştiu adevărul.

De asta şi suntem unii cu psihicul la pământ, unii poate mai putem, unii poate nu au mai putut şi au plecat. Poate s-a rezolvat cu unii jucători, poate s-o fi rezolvat, dar cu mine, personal, nu s-a rezolvat absolut nimic, vă spun din punctul meu de vedere", a spus Deia Sorescu, potrivit Telekom Sport. 

Sorescu nu are dreptate în ceea ce spune. Din urmă, clubul nu mai poate să dea bani. Ne ne poate acuza că am dat cuiva bani din urmă, noi nu putem face asta. E interzis în insolvență. Nu m-ar lăsa administratorul judiciar. Așa e la insolvență. Jucătorii poate au discuții cualte persoane, cu sponsori. Noi nu facem diferențe. Încercăm să rezolvăm problemele grele. Faptul că există o liniște în joc, la antrenamente, arată că am dreptat
- Iuliu Mureșan, în urmă cu 4 zile

VIDEO Deian Sorescu, după FCU Craiova - Dinamo: „Nu sunt în măsură să cert, dar e păcat. Îmi e dor de Negoiță, acum suntem în aer”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dario Bonetti, dezarmat după Chindia - Dinamo: „Nu avem nicio soluție”

Chindia - Dinamo 1-0. Steliano Filip, schimbare radicală de discurs, la o săptămână de la episodul Clinceni

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
raducanu
raducanu  •  09 August 2021, 21:22

Am inteles ca sunt cativa jucatori care cam de peste 4 luni nu au fost platiti si acum, clubul fiind in insolventa nici nu mai primesc banii din trecut. I-au dus cu vorba si i-au lasat cu buza-n vant. Inca nu inteleg de ce se face diferenta intre jucatori romani si straini cand e vorba de a face plangere si a pleca de la un club; cei straini sunt favorizati de aceasta regula ceea ce in ziua de azi nu ar mai trebui sa fie acceptat. Jucatori ca Sorescu sa plece - el ar fi putut ajunge in Polonia parca vara asta. Oriunde cred ca e mai bine decat la Dinamo. Succes

tororosso
tororosso  •  09 August 2021, 18:49

Nu îl înțeleg pe acest jucător . Nu este legat de glia luiDinamo . Pe vremea lui Ceașcă mai înțeleg , era ordin ! te ia miliția . Dar acum ..du-te frate chiar și în liga 2 a , ești bun . Acest club are acționar chiar pe baronul Münchhausen care numai stă călare pe o ghiulea ci pe o minge de fotbal .

rocky5
rocky5  •  09 August 2021, 14:50
Postat de viata.de.caini pe 09 August 2021, 12:28

Omul stie ca nu are nici un viitor in insolventa!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează