FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - DINAMO 1-0

Chindia - Dinamo 1-0. Steliano Filip, schimbare radicală de discurs, la o săptămână de la episodul Clinceni

Dinamo a fost învinsă de Chindia Târgoviște, scor 0-1. Steliano Filip (27 de ani) și-a schimbat radical discursul față de etapele precedente.
Dinamo a fost învinsă de Chindia Târgoviște, scor 0-1. Steliano Filip (27 de ani) și-a schimbat radical discursul față de etapele precedente.

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2021 21:24 / Actualizat duminica, 08 august 2021 21:38

Dinamo a fost învinsă de Chindia Târgoviște, scor 0-1, într-un meci în care n-a șutat pe poartă. Steliano Filip (27 de ani) și-a schimbat radical discursul față de etapele precedente. 

Filip și-a recăpătat postul obișnuit în meciul cu Chindia, cel de fundaș stânga. Nu e singurul lucru care s-a schimbat față de runda precedentă. Și discursul lui Steliano a fost altul. Dintr-un fotbalist nemulțumit, care înclina mai degrabă spre plecare, a devenit un „câine” mulțumit.

Steliano Filip, schimbare de discurs după Chindia - Dinamo

„Din păcate, nu am putut să ne ridicăm la nivelul suporterilor. Ne-am simțit ca acasă, a fost frumos pe stadion. Campionatul e lung și trebuie să continuăm pe această linie. Avem un grup unit, frumos. 

Chiar vorbeam acum cu Răuță. Ne-am tot schimbat la ultimele meciuri. Dar suntem jucători profesioniști. Eu mă simt bine cât timp sunt în teren. Voi juca pe orice poziție. După cum bine știți, avem și câțiva accidentați, pe Andrei Radu, l-am pierdut și pe Anton. Ăștia suntem, mergem înainte. 

Chiar dacă am pierdut, atmosfera este una foarte bună. Trebuie să rămânem uniți. Din probleme s-au rezolvat și se vor mai rezolva. S-a plătit un salariu. Trebuie să ne adunăm și să continuăm. Eu iubesc clubul, sunt fericit că sunt aici”, a spus Steliano Filip, la Telekom Sport. 

Nu pot să plec de capul meu, sunt sub contract. Am o înțelegere cu cei din DDB, ei știu despre ce e vorba. Am depus memoriu, dar aștept răspuns de la cei de sus, totul depinde ei
- Steliano Filip, după Dinamo - Clinceni 

E nevoie și de jucători cu experiență, dar am avut o înțelegere și nu s-a respectat! Nu pot să rămân nici eu în aceste condiții. Din păcate, nu sunt cu mine cei de sus, din conducere
- Steliano Filip, după FCU Craiova - Dinamo

Citește mai multe știri despre Chindia - Dinamo:

Scandal la Chindia - Dinamo! PCH acuză: „E bătaie de joc ce ne-ați făcut, veți plăti!” » Reacția clubului gazdă pentru GSP

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
mda....
mda....  •  09 August 2021, 12:59
Postat de dobrinibamus pe 09 August 2021, 01:50

Asteptam ceea ce o TARA intreaga asteapta ... B-uuuuu pentru dinamuuuu !!

Cine a murit si te-a facut pe tine purtător de cuvânt?

paolo12
paolo12  •  09 August 2021, 06:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrinibamus
dobrinibamus  •  09 August 2021, 01:50

Asteptam ceea ce o TARA intreaga asteapta ... B-uuuuu pentru dinamuuuu !!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează