FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, la un pas de mutarea iernii: așteaptă OK-ul pentru transferul lui Deian Sorescu!

Deian Sorescu // sursă foto: Imago Images
Deian Sorescu // sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 14:22 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 16:38

FCSB negociază împrumutul lui Deian Sorescu (25 de ani), fostul jucător al lui Dinamo, care din ianuarie 2022 evoluează la Rakow, în Polonia.

FCSB pregătește o superlovitură în fereastra de transferuri din această iarnă.

Gigi Becali negociază cu Rakow împrumutul lui Deian Sorescu, mijlocașul dreapta pe care l-a dorit și în vara lui 2021, atunci când a oferit 750.000 pentru el. Propunerea de atunci a fost respinsă de Dinamo.

Undă verde pentru un stadion nou, de 100 de milioane de euro, în Liga 1!
STADION
Undă verde pentru un stadion nou, de 100 de milioane de euro, în Liga 1!

FCSB vrea să-l împrumute pe Deian Sorescu: „Așteptăm răspunsul lui Rakow”

FCSB vrea să-l împrumute pe Deian până la finalul sezonului, urmând ca atunci să aibă opțiunea unui transfer definitiv. Rămâne ca polonezii să-și dea acordul pentru ca mutarea să fie înfăptuită.

„Sunt discuții. FCSB îl vrea 6 luni gratis, cu opțiune de cumpărare. Nu e problemă să se înțeleagă cu jucătorul, așteptăm răspunsul lui Rakow”, a precizat impresarul Giovanni Becali pentru GSP.ro.

Giovanni Becali a detaliat ulterior, la „Liga DigiSport”: „

Atât el, cât și Steaua sunt de acord. Problema este între cluburi, care încă mai discută. Steaua dorește o cedare gratuită, ceilalți vor ceva pentru acele 5 luni, pentru a fi acoperiți, siguri că vor avea grijă de copil, că nu-l iau doar ca să se plimbe.

Jucătorul nu vrea să meargă decât la FCSB, chiar dacă are alte oferte, pentru că e echipa care-l poate relansa definitiv la echipa națională.

Acolo e departe, nu știu dacă antrenorul actual îl folosește pe postul său. Mi-a spus că l-a folosit și ca fundaș central, jucând cu 3 fundași.

Bine că s-a ivit șansa să poată veni în fotbalul românesc. Gigi îl vrea, dar cu o singură condiție. Să nu dea bani pe el acum și să-i facă opțiune. Poate să fie chiar mai mare decât cere clubul polonez, dar vrea să fie convins de valoarea lui.

În această perioadă, Deian Sorescu se află în proximitatea celor de la FCSB, din moment ce clubul lui, Rakow, este cazat în același hotel în care stau și „roș-albaștrii”, Regnum Carya, din Antalya.

De fapt, FCSB și Rakow se vor înfrunta într-un amical, pe 16 ianuarie. 

La FCSB, Sorescu le-ar face concurență lui Andrei Cordea și David Miculescu. Pe numele lui Cordea există o ofertă din Bundesliga, de la Augsburg

Despre interesul celor de la FCSB față de Sorescu a scris și Fanatik.

Deian Sorescu, de un an la Rakow

Deian Sorescu a ajuns la Rakow în ianuarie 2022, atunci când polonezii l-au cumpărat de la Dinamo pentru 800.000 de euro. Anterior, mijlocașul dreapta, care poate evolua și ca fundaș dreapta, a jucat vreme de 3 ani și jumătate la Dinamo.

Sorescu a jucat de 27 de ori pentru Rakow, reușind să înscrie 3 goluri și să paseze decisiv la alte 3. Are 7 meciuri la naționala României, fără să înscrie.

Sorescu le-a lipsit celor de la Rakow în perioada august - septembrie 2022, când o accidentare l-a ținut pe tușă pentru 8 meciuri.

Mai multe știri din Liga 1: 

Cristian Ciocoiu, povești din vestiarul Stelei: „Lăcătuș avea o afinitate față de mine, în afara faptului că mă făcea moldovean împuțit”

Veste proastă pentru FCSB: s-a PRĂBUȘIT cota celui mai scump fotbalist din „era Becali”!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
sile007
sile007  •  11 Ianuarie 2023, 19:30

Cretu va fi rezerva lui Deian. Intre timp Cordea va fi vandut iar Dorescu ii va lua locul. Vai mama voastra...

Rebelul27
Rebelul27  •  11 Ianuarie 2023, 18:55
Postat de odoacru pe 11 Ianuarie 2023, 16:21

:))))))))))))))) Asta se face de râs de cate ori posteaza.

@emil1986 o fi Dinamo în B dar Sorescu a fost vândut când eram în liga 1 .deci ești prea low sa îți spun mai multe . Apropo de Fcsb= FC sifoane .berceni Sau faci ce spune beeeeekali. Apropo 2 fcsb-aua niciodată nu v-a fi steaua aia e veșnică în liga a doua .

istet10
istet10  •  11 Ianuarie 2023, 16:59
Postat de brentford pe 11 Ianuarie 2023, 16:13

Acum depinde cu cat sare ciobandante la leafa. In Polonia are 24k pe luna

Aici este interesat de urmarit. Va dori Sorescu sa piarda din bani? Ma cam indoiesc.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează