FOTBAL  »  LIGA 1  »  ANGLIA - ROMÂNIA 1-0

Le-a picat cu tronc » Reprezentanții cluburilor britanice s-au interesat de un „tricolor”

FOTO Elena Driu +14   FOTO
FOTO Elena Driu

Articol de - Publicat luni, 07 iunie 2021 18:00 / Actualizat luni, 07 iunie 2021 18:14

Deian Sorescu (23 de ani) a avut o prestație solidă contra Angliei, în eșecul 0-1, iar reprezentanții diverselor grupări din Albion și impresari i-au chestionat pe oficialii FRF despre viața și cariera dinamovistului.

Deian Sorescu a debutat la prima reprezentativă, fiind integralist cu Georgia (1-2) și bifând 66 de minute cu Anglia (0-1). Bănățeanul va merge câteva zile în vacanță, după care va face joncțiunea cu lotul dinamovist, care reîncepe antrenamentele de marțea viitoare. Jucătorul nu va sosi de la început. Urmează să decidă momentul revenirii în aceste zile, cu Dusan Uhrin și cu conducerea clubului.

Deian Sorescu, remarcat după Anglia - România

Căpitan al "câinilor", fotbalistul de bandă dreaptă a debutat în această lună iunie în tricoul primei reprezentative și a avut 66 de minute apreciate contra naționalei Angliei, fiind remarcat nu doar de specialiștii din România, ci și de reprezentanții unor grupări din primele două ligi din Albion.

Oficialii naționalei au fost întrebați de actualul dinamovist, care mai are doi ani contract cu clubul din Ștefan cel Mare. Diverși alți scouteri britanici s-au interesat de fotbalistul care în 2020 era pe lista unor formații din Bundesliga. Sorescu va trebui să revină la antrenamentele roș-albilor, apoi orice formație ce va dori să discute despre Deian trebuie să negocieze cu oficialii bucureșteni. 

El avea o hârtie oficială de un milion de euro, un preț considerat piperat de reprezentanții fotbalistului, dar cei din Ștefan cel Mare nu ar vrea să cedeze, având în vedere prin ce probleme mari trece clubul. Ar mai putea exista și o variantă de compromis: 500.000 de euro plus 25 la sută dintr-un transfer ulterior. 

8 goluri în 42 de meciuria reușit Sorescu în ediția precedentă pentru Dinamo, mai având și 10 assist-uri

Dacă nu-l schimba pe cel mai bun jucător, pe Sorescu, părerea mea e că nu luam bătaie de la englezi! Sorescu este o certitudine. E jucător de campionatul Angliei, are 23 de ani, dar are o vitalitate ieșită din comun, centrează bine, apare în fața porții, centrează în gura porții. Se va vinde cu bani mulți
- Dumitru Dragomir

VIDEO Dumitru Dragomir, dar pe spate de Sorescu, după Anglia - România

Citește și alte știri despre amicalul Anglia - România: 

UPDATE Nedelcearu a fost făcut fascist pentru că nu a îngenuncheat! Cum a explicat refuzul de a face acel gest simbolic: „Ipocrizie”

VIDEO EXCLUSIV Fostul coleg al lui Rădoi are un mesaj clar pentru selecționer: „Filozofia lui poate nu se potriveşte cu calitățile jucătorilor”

Playtech: Anamaria Prodan, imagine mega INCITANTĂ după scandalul divorțului. Dacă o vede Reghe, sigur se reîndrăgostește


Comentarii (6)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  08 Iunie 2021, 21:01

fara un milion nu pleaca

1202437626461300
Anton Gigi  •  08 Iunie 2021, 12:36

se vede de la o posta ca are valoare si un mare potential si ca nationala nu a mai avut de mult un asemenea fotbalist pe postul de fundas dreapta,va fi un nou Ramos,a demonstrat la Dinamo si de ce sa-l dai cu 500 mii euro!!!cred ca trebuie ca pretul sa fie de cel putin 6 ori mai mult.

4_3_3
4_3_3  •  08 Iunie 2021, 09:06

Văd că e o campanie întreagă de umflat Sorescu. Asta cu englezii care s-au interesat de el e povești cu pești, nivelul grădiniță. Vorbim de un jucător mediocru de la o echipă care s-a bătut la retrogradare într-un campionat submediocru. Nu e nici măcar de Championship, sunt jalnice aceste articole publicitare. Disperare mare la Dinamo să scoată ceva bani, de aia a fost băgat la înaintare băiatul la națională, de aceea campania de presă. Pe cine vreți să prostiți voi?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează