FOTBAL  »  Superliga  »  POLONIA

Deian Sorescu, mesaj de adio pentru Dinamo: „Am purtat cu mândrie tricoul”

Articol de - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 14:15 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 15:22

Deian Sorescu, 24 de ani, a transmis azi primul mesaj după transferul de la Dinamo la Raków Częstochowa, locul 3 în Polonia, pentru 800.000 de euro.

„Patru ani în acestă echipă, aici pot spune că m-am format ca fotbalist profesionist și mai ales ca persoană, atâția colegi, atâția oameni cu care am colaborat și sentimentul de nedescris atunci când îmi auzeam numele strigat pe stadion de mii de oameni, cei mai tari fani!!!

Am purtat cu mândrie tricoul alb-roșu în „Groapă" și am ținut capul sus chiar și in momentele dificile. Mulțumesc pentru tot … pentru tot ce am trăit în această echipa plină de istorie.

Mulțumesc pentru tot FC DINAMO BUCUREȘTI!”, a scris Deian Sorescu pe contul său de Facebook.

CSA Steaua i-a alergat până când i-a accidentat pe jucătorii pe care voia să-i determine să semneze rezilierea contractelor
CSA STEAUA
CSA Steaua i-a alergat până când i-a accidentat pe jucătorii pe care voia să-i determine să semneze rezilierea contractelor

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit detaliile transferului lui Deian Sorescu

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a dat detalii la GSP LIVE, despre transferul lui Sorescu și despre situația financiară a clubului din „Ștefan cel Mare”. 

Oficialul „câinilor” spune că Dinamo ar putea ajunge să încaseze 1,5 milioane de euro din partea polonezilor, dacă s-ar activa toate bonusurile stabilite. 

„Acest transfer reprezintă o gură de oxigen serioasă din punct de vedere financiar, înseamnă îndeplinirea unor condiții prevăzute în planul de reorganizare și asigurarea unor surse de finanțare necesare continuării activității. În ultimele două luni, presiunea financiară a fost imensă, de asta am fost puțin în întârziere cu salariile. 

Urmează să le plătim, mai intră și drepturi TV, ar trebui să ne descurcăm în următoarea perioadă. E posibil să se ajungă la 1,5 milioane de euro, dar ar trebui să se alinieze foarte multe planete. Printre clauze sunt și eventuale participări în grupele Champions League. În caz de revânzare, vom primi 15% din suma după plata impozitelor”.

„Dinamo și-a atins scopul”

Deian Sorescu a plecat miercuri, 19 ianuarie, la noua lui echipă, însoțit de impresarul său Ioan Becali.

„Dinamo și-a atins scopul. A luat aproape un milion, cu tot cu bonusuri, și are procente din viitorul transfer. Acum mergem să semnăm. Va face vizita medicală azi și după aceea mai sunt mici detalii de pus la punct. Noi am vorbit de salariul net, dar trebuie să vedem care sunt taxele acolo. Probabil impozitul e altul. Dar, în principiu, suntem de acord.

Hai să dăm uitării tot și totul să fie bine. Dinamo a luat mai mulți bani decât a crezut. Acum rămâne să se salveze", a declarat Ioan Becali.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV N-o menajează pe Dinamo înainte de meciul direct: „Remiza o fi bună pentru ei, dar pentru noi nu e!”

FC Argeș - Dinamo » Liga 1 revine! Echipele probabile + cele mai tari cote la pariuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
creeperno115
creeperno115  •  21 Ianuarie 2022, 22:52

In vara vii inapoi

fcsb_cfr_0_2
fcsb_cfr_0_2  •  21 Ianuarie 2022, 15:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează