FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Demisie fulger în Liga 1! Un tehnician și-a anunțat plecarea după doar trei etape

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2016 23:06

Dario Bonetti a anunțat că va părăsi echipa ASA Târgu Mureș la finalul meciului pierdut de echipa sa în fața lui Poli Iași, scor 0-3.

"Adversarii au jucat mai bine, acesta e motivul pentru care am pierdut. Clubul știa de o săptămână că mi-am anunțat demisia. Nu credeam să trăiesc o asemenea situație. A trebuit să trăiesc această experiență, face parte din profesia noastră.

A fost o experiență bună, știam că este foarte greu, dar nu credeam că va fi atât de greu. Motivele plecării sunt private, vreau să vorbesc cu clubul și jucătorii pentru ca ei să știe de ce am plecat", a declarat tehnicianul italian la Dolce Sport.

Chiar și așa, directorul sportiv al echipei, Daniel Stanciu, speră ca Bonetti să revină asupra acestei decizii.

"Știam încă de la debutul sezonului ce urmează, în condițiile în care ai un buget limitat și în care nu ai cum să aduci jucători cu experiență. Eu știam de intențiile lui, pentru că Dario Bonetti e un nume, reprezintă foarte mult în România. 

Mi-aș dori să se răzgândească, am colaborat bine cu el în condiții foarte vitrege, dar sunt lucruri pe care ni le-am asumat împreună", a spus Daniel Stanciu la Dolce.

Dario Bonetti pleacă de la ASA după doar trei meciuri, în care echipa nu a reușit să câștige vreun punct, după ce a început campionatul și cu o penalizare de șase puncte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 August 2016, 14:08

se desfiinteaza astia

458679717614506
Serban Ionescu  •  06 August 2016, 10:28

Scopul FRF este sa transforme liga profesionista de fotbal in liga de minifotbal!! Si o va face! E tehnocrat , ce dracu!!!

zidane92
zidane92  •  06 August 2016, 09:41

Una grande partita a venit sa mai auda lumea de el, pai de ce pleci dupa 3 infrangeri, pai nu stiai la ce te inhami? ca nu ai buget , ca esti in insolventa, toti jucatorii buni au plecat, ti-au mai ramas 3 dinozauri care nu au plecat ca nu mai au chef de fotbal si o gramada de tineri care nu au experienta ligii 1 sau sunt sperante deja moarte ca marele dobrosavlevic care la 17 ani facea ciobandante coada la borcea la birou sa il fure de la dinamo, o petarda rasuflata! Oricum la situatia actuala a fotbalului romanesc vor ramane doar Steaua si Dinamo care vor trai vesnic , celelalte echipe sunt experimente de 2-3-4 ani ale unor baieti care vin in fotbal pe capatuiala ca adamescu la galati si apoi inchid portile!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează