FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Denis Alibec, discuție cu Cosmin Contra + două anunțuri-surpriză: „Nu am mai avut greutatea asta de la Farul”

Denis Alibec a revenit la Astra după experiența de la FCSB
Denis Alibec a revenit la Astra după experiența de la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 18:46

Astra a învins-o azi pe Farul într-un amical disputat la Giurgiu, 4-1, iar Denis Alibec a marcat din nou pentru formația sa împotriva echipei care l-a lansat în fotbalul mare. Fostul atacant de la FCSB are planuri mari pentru a doua parte a sezonului. 

"Mă simt în formă. Mă bucur că am dus cantonamentul la capăt şi că sunt sănătos. Cred că o să facem o figură frumoasă în meciurile care urmează şi sperăm să rămânem în play-off.

Am vorbit şi eu cu domnul Contra când a fost la meciurile noastre. Mi-a spus să o ţin tot aşa şi că jocul meu arată foarte bine. Domnul Contra a fost mereu corect cu mine, am şi vorbit cu dânsul de câteva ori la telefon şi se vede că îi place de mine.

Mai am de demonstrat până să ajung la echipa naţională. Până acum, au fost doar meciuri amicale. Să vedem ce voi face în campionat şi după voi vorbi despre convocare. Am mai slăbit. Chiar mă simt bine fizic şi sper să rămân sănătos.

N-am mai avut greutatea asta de când eram la Farul. Îmi doresc ca la vară să prind şi eu un transfer bun, să mă realizez şi să joc cât mai mult. Poate chiar în Serie A, de ce nu? Nu se ştie în ce formă pot fi în continuare. Depinde doar de mine", a declarat Denis Alibec la TV Telekom Sport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
709871656065852
Sandu Muresan  •  28 Ianuarie 2019, 09:37

DE CE IL MAI ASCULTATI VOI CREDETI CA DIN ASTA VA MAI IESI CEVA ,VOI NU VEDETI CA *** NU A FOST SI NU VA FI UN FOTGBALIST NU A CONFIRMAT IN 10 ANI SI VOI IL *** ,NU SIA MERITAT NICIODATA BANI ,DAR IAR IL *** AU MUNCIT ALTI PENTRU EL SI EL LE FURA BANI ,DAR VOI IAR *** HAL ZIARISTI ,NISTE *** MINCINOSI SI MARI *** , NU VA INTERESEAZA ADEVARUL ASA CUM AR TREBUI CI MINCIUNA SI BANI *** LA MUNCA NUI LOCUL VOSTRU LA PUPITRU *** MINCINOASE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  28 Ianuarie 2019, 08:33

Parca si-a schimbat discursul Alibec. Il asteptam pe teren.

minell73
minell73  •  27 Ianuarie 2019, 21:04
Postat de fairplayromania pe 27 Ianuarie 2019, 19:55

Nu mai scăpăm în veci de no name-ul ăsta. Pînă nu scapă Becali de el, o să ne mănînce sufletul si locul de titular la Nationala... Zero barat din naştere. Cel mai slab manelist de fotbal din toate timpurile. Si bucătarii din Groelanda joacă mai bine ca el...

Esti putin cam dur cu el. Sa nu uitam in ce forma era la Astra pana sa ajunga la interlop.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close