FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Denis Alibec e dorit de un singur club! Șumudică și Lucescu Jr. nu reușesc să își convingă șefii că merită adus

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 19 iulie 2018 10:06

Marius Șumudică îl vrea pe Alibec la Al Shabab, iar Lucescu jr. l-ar aduce la PAOK, însă niciunul nu reușește să-și convingă șefii că merită să dea banii pe un atacant care a marcat un gol în sezonul trecut. 

Denis Alibec a avut cel mai slab an din istorie la FCSB: un singur gol în tot sezonul trecut, exclus din lot de Nicolae Dică și pus pe lista de transferuri de două luni.

Cu toate acestea, Marius Șumudică, antrenorul care a luat titlul cu Denis în atac, face eforturi disperate să-i convingă pe arabii de la Al Shabab să i-l cumpere pe atacant. Fără succes deocamdată. În cursa pentru atacantul cotat de Gigi Becali la 1,7 milioane de euro au intrat și grecii de la PAOK. Florin Lovin, impresarul lui Denis, a dezvăluit că atacantul este dorit de Răzvan Lucescu.

"Au fost ceva discuţii cu PAOK, am vorbit cu Răzvan, care a spus că Denis este un jucător cu un potenţial imens, însă ştie că are anumite probleme. Răzvan crede că ar putea lucra cu el dacă s-ar ajunge la o înţelegere", a spus Lovin la Telekom. Dar nici grecii nu se grăbesc să facă o ofertă concretă, dezamăgiți de cifrele atacantului din ultima vreme.

Doar Niculae e încântat

Există totuși și un patron care îl apreciază pe nărăvașul Alibec. Ioan Niculae, bossul Astrei, a recunoscut că a vorbit cu atacantul în ultima perioadă.

"Am vorbit de 5-6 ori cu Alibec vara asta. L-am rugat să vină înapoi pe o înțelegere acceptabilă, să-și relanseze cariera. Cei de la FCSB și-au bătut joc de el. Înțeleg acum că vrea să meargă într-o țară arabă, la Șumudică. Le-am spus și lui, și mamei lui că e o greșeală! El, până să vină la Astra, nu a avut performanțe deosebite. A găsit însă aici un mediu extraordinar de propice", a spus Ioan Niculae.

În ultimele luni, Bordeaux, Montpellier, Strasbourg, Angers și Saint Etienne s-au interesat și ele de serviciile lui Alibec, dar au dat înapoi auzind suma de 1,7 milioane de euro, cât cere Becali pe atacant. "Este foarte greu să găsim ceva la banii ăștia. În condiţiile în care Steaua ar fi însă de acord să îl cedeze împrumut pe Denis undeva, gratis, i-am găsi imediat", a comentat agentul fotbalistului, Florin Lovin

"Alibec nu mai are ce căuta la echipă! Cred că o să-i găsim ceva să plece până la urmă, o să vedem exact"
Gigi Becali, patron FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Iulie 2018, 13:10

un articol care nu spune nimic nou fata de ieri, fata de alaltaieri sau fata de saptamana trecuta. o ciorba reincalzita a 7-a oara. jurnalismul sportiv lipseste cu desavarsire de pe siteul gsp.

10205260305934628
Laurian Orian  •  19 Iulie 2018, 13:10

Cica un împrumut gratis si gaseste echipa imediat :) :) :) Gratis nu-l ia nimeni nici la spalat vase sau la fabrica de termopane. O sa faca mai mari daune materiale si morale. Iar gogoasa asta ca Lucescu Jr îl doreste la echipa lui este marca GSP. Nu mai are credibilitate acest jucator nici daca dati zvon în lume ca-l dorestePapa la echipa Vaticanului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează