FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASTRA GIURGIU

EXCLUSIV Denis Alibec: „Au rămas oameni fără loc de muncă. Ei din ce trăiesc?"

Alibec, 29 de ani, e cotat la 1,8 milioane de euro +11   FOTO
Alibec, 29 de ani, e cotat la 1,8 milioane de euro

Articol de - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 09:27

Denis Alibec (29 de ani), atacantul Astrei Giurgiu, reușește să se mențină în greutatea normală, deși nu se antrenează de săptămâni bune decât singur, pe plajă. Îi lipsește fotbalul.

„Deocamdată nu sunt probleme cu greutatea. Toată lumea mă întreabă. Am respectat ce era de respectat și cred că nu-s probleme. Chiar m-am uitat și sunt cum eram și înainte de pauză.

Ce chef am de un fotbal! Nu mai pot doar cu antrenamente. Altceva e cu mingea. Mă știi că nu-s cel mai mare fan al alergării, însă n-am de ales acum", a zis Alibec pentru GSP.RO.

Denis Alibec: „Nu știu din ce trăiesc oamenii ăștia"

Într-o declarație făcută dată recent, Takayuki Seto vorbea deapre problemele financiare de la Astra. Și Denis recunoaște asta, însă gândul îi stă la cei rămași fără loc de muncă sau jucători din ligile inferioare care au salarii mult mai mici.

„Păi, aveam două luni restante când am plecat de acolo. Practic acum sunt vreo 3 luni și jumătate fără bani. Și, din ce am înțeles, domnul Niculae e plecat... Vom vedea... Sper să se rezolve până la urmă. Totuși, mai mari probleme sunt în alte părți! Sunt oameni care au rămas fără loc de muncă. Ei din ce trăiesc acum? 

Apoi sunt fotbaliștii de la ligile inferioare, ca să merg spre domeniul meu. Au salarii mici, unii sunt și neplătiți, alții în șomaj tehnic. Așa îți dai seama că problemele mele nu mai sunt atât de mari. M-am gândit la ceilalți oameni, unii merg la muncă și poate nu primesc nimic. Nu știu cum trăiesc acești oameni", a mai zis Alibec

FOTO de la ultima pandemie » Gripa spaniolă a făcut 50 de milioane de victime în perioada 1918-1920

+7 FOTO

VIDEO Vasile Maftei povestește cum este să îi antrenezi pe Budescu și Alibec

Citește mai multe știri din Liga 1:

Interviu-eveniment cu Daniel Pancu: „Petrescu mi-a zis din iarnă că o să fiu demis” + Jose Mourinho l-a vrut în două rânduri ca jucător

Elis Bakaj n-a uitat de Dinamo și de fanii „câinilor": „Nu e plăcut pentru ei, e greu să faci performanță fără bani"

Playtech: Șumudică A SPART BANCA! A cheltuit aproape 100.000 de euro dintr-un foc, apropiații sunt uluiți


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează