FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO Denis Drăguș a fost la celebrul restaurant Nusr-Et » A postat pe Instagram imagini cu „Salt Bae” și cu friptura poleită cu aur

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 15:09

Denis Drăguș, 19 ani, s-a înscris și el pe lista fotbaliștilor care au vizitat restaurantul Nusr-Et, unde celebrul bucătar Nusret Gökçe, poreclit „Salt Bae”, face spectacol la mese.

Marii fotbaliști ai lumii au lansat în ultimul an o nouă fiță: să se filmeze și să posteze pe rețelele de socializare ce mănâncă la restaurantul exclusivist.

Și Drăguș a luat parte la spectacolul lui „ Salt Bae” și n-a ezitat să posteze filmul pe rețelele de socializare. 

 

 

Cine e „Salt Bae”

„Salt Bae”, pe numele său Nusret Gökçe, este un bucătar turc care a devenit viral pe internet la începutul lui 2017, prin modul în care prepară fripturile apoi le presară cu sare în fața clienților.

Gökçe are în prezent două restaurante, unul în Istanbul, deschis în 2010, și unul în Dubai, deschis în 2014. Turcul s-a lăsat de școală în clasa a 6-a pentru a deveni ucenicul unui bucătar în Istanbul.

Noua fiță printre fotbaliștii lumii a ajuns și-n Liga 1 » Jucătorul român care tocmai a "gustat" virala de pe net, după Messi sau Ribery

Derapaj abominabil al unei vedete de la Bayern » A incendiat internetul cu un mesaj îngrozitor: "Să vă f*t mamele, bunicile și tot arborele genealogic!"

Vezi și:

Gică Hagi l-a prezentat oficial pe Gică Popescu în funcția de președinte la Viitorul! Ce obiectiv au pentru sezonul următor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  02 Iunie 2019, 18:09

Cocalareala...opulenta...macar de-ar fi avut vreo 5 milioane salar...asa, din 3.000 si-a dat juma` de salar pe o friptura :))) atata ii duce minte pe tinerii jucatori din ziua de azi...si vrem performanta....pfffffffffffffffffffffffffffffffff

godot
godot  •  02 Iunie 2019, 16:34

"O nou fiță" era daca dădea măcar 15 goluri în jalnica liga 1, nu ca a dat 1200 euro pe o friptura.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close