FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ 1-0

Stoperul Universității dă de pământ cu arbitrii, dar admite: „A fost penalty pentru Rapid, dar nu mai înțeleg când se dă și când nu”

Denis Ispas, U Cluj // foto: captură DigiSport
Denis Ispas, U Cluj // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 00:11 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 00:24

Denis Ispas (28 de ani), protagonist în faza în care Cristian Săpunaru a obținut penalty-ul pentru Rapid în meciul cu U Cluj, scor final 1-0, admite că „centralul” George Găman a decis corect să arate spre punctul cu var. Totuși, se întreabă de ce nu s-a luat o decizie similară etapa trecută, la meciul echipei sale cu FC Voluntari, 0-0. 

În minutul 76 al meciului din Giulești, „centralul” George Găman a dictat penalty pentru gazde, după ce Denis Ispas a blocat cu brațul, un șut expediat de Cristian Săpunaru.

După meci, la flash-interviul, stoperul Universității a admis că „este penalty”, dar a criticat arbitrii pentru incoerența deciziilor luate de la o partidă la alta. Etapa trecută, cu FC Voluntari, ardelenii nu au primit penalty la altă fază de henț în propriul careu, când Briceag a trimis un șut spre poarta lui Popa, iar Ricardinho a respins balonul cu mâna, având brațul depărtat de corp.

Grevă, datorii, pericol de faliment » Primăria vrea ca echipa din Liga 1 să DISPARĂ și să finanțeze rivala din „județeană”!
HERMANNSTADT
Grevă, datorii, pericol de faliment » Primăria vrea ca echipa din Liga 1 să DISPARĂ și să finanțeze rivala din „județeană”!

Denis Ispas admite, după Rapid - U Cluj: „Este penalty, dar arbitrii sunt slab pregătiți”

„Eu nu am văzut mingea. Am întors capul, am încercat să mă feresc cu tot corpul. Dacă mă întrebați pe mine, este penalty, dar nu înțeleg schimbarea de la un meci la altul. O dată e penalty, o dată nu e. 

Nu știu cum să interpreteze fazele, mi se par slab pregătiți. Sunt diferențe acum, cu VAR-ul, faptul că stăm mai mult pe teren. Stăm 20 de minute în plus, până se hotărăsc ei... Ce să facem?

Nu sunt aici să critic, dar un meci nu te avantajează, în altul da. Le interpretează cum vor ei. Noi nu contăm, trebuie să fie ei actorii principali.

Nu contează cine a fost arbitru. Important este că la Voluntari noi am avut penalty, trebuia galben la Ricardinho și roșu, că mai avea un galben. Poate obțineam și noi prima victorie cu acel penalty. Dar nu! La prima contra noastră, hai să o punem pe VAR.

Într-adevăr, au fost argumente să dea penalty, dar nu înțeleg schimbările astea de la un meci la altul”, a afirmat Ispas la Prima Sport. 

Denis Ispas: „Dacă ploua înainte de meciul cu Sepsi, dădea orezul”

„Sunt îngrijorat, deoarece ușor-ușor ne pierdem încrederea, dar trebuie să punem capul în pământ. Situația nu e roz, dar datoria noastră este să ieșim din acea zonă. 

Eu sunt unul dintre cei care au pus umărul la revenirea Universității Cluj în Liga 1. Numai noi știm cât ne-am chinuit, ar fi păcat să dăm cu piciorul acum. Dar dacă nu ești motivat... Noi iertăm pe toată lumea, dar pe noi nu ne iartă nimeni”, a adăugat Ispas, care este alertat de starea gazonului de pe Cluj Arena:

„Nu știu cum va fi terenul la meciul cu FCU. La cel cu Sepsi dacă ploua cred că dădea și orezul”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Schimb de replici între Marius Croitoru și Radu Naum: „VAR-ul mai rău ne încurcă!” vs. „Vă plângeți pe banii altora”

Sandra Mutu, dezlănțuită în Giulești » Cum au surprins-o camerele TV

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
Mondo
Mondo  •  31 August 2022, 05:37

Ipase spunei si golanului MM ca a fost penalti. El nu a vazut penalti decit la Coman in meciul cu Viking

Mondo
Mondo  •  31 August 2022, 03:50

"A fost penalty" - raspunsul asta este mai mult pentru vagabondul de MM, care isi punea intrebare daca a fost sau nu penalty. Totate erorile pro-FCSB nu le vede dar pe la celalate echipe sta cu ochii cit cepele. FCSB bate Farul miine la citeva goluri diferenta 4-2 sau pe acolo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează