FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - SEPSI

Schimb de replici între Marius Croitoru și Radu Naum: „VAR-ul mai rău ne încurcă!” vs. „Vă plângeți pe banii altora”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2022 22:01 / Actualizat marti, 30 august 2022 22:20

După FCU Craiova - Sepsi 1-0, Marius Croitoru, antrenorul oltenilor, a fost extrem de critic la adresa arbitrajului video. Radu Naum, editorialist GSP și moderator DigiSport, i-a dat imediat replica.

După un meci în care sistemul VAR a fost în centrul atenției, validând un gol după un henț evident, Marius Croitoru a avut un discurs dur.

Ce se întâmplă cu VAR-ul în Liga 1?! Gol validat în FCU Craiova - Sepsi după un henț evident: „E clar, nu există dubii!” » Alte 3 faze la limită!
FCU CRAIOVA - SEPSI OSK
Ce se întâmplă cu VAR-ul în Liga 1?! Gol validat în FCU Craiova - Sepsi după un henț evident: „E clar, nu există dubii!” » Alte 3 faze la limită!

Marius Croitoru: „Acest VAR mai rău ne încurcă”

„Am așteptat cu toții acest sistem, dar mai rău ne încurcă. Nu ne ajută cu nimic, din punctul meu de vedere. Am așteptat cu toții, ne doream, urlam toată ziua la TV... A venit VAR-ul și mai rău ne încurcă. Nu știu cine e de vină, dar nu e posibil! 

S-au supărat când s-a spus că e cel mai prost VAR. Dar ce vreți să spunem? Atunci să spunem că e cel mai bun. Dacă nu vezi anumite faze clare nici cu VAR, unde e problema?”, a spus Marius Croitou după meci.

Radu Naum: „Se plâng pe banii altora”

După declarațiile lui Croitoru, Radu Naum, moderator la DigiSport, unul dintre posturile care transmit meciurile din Liga 1, i-a răspuns antrenorului. Jurnalistul a susținut că motivul pentru care VAR-ul nu se ridică la nivelul așteptărilor ar fi faptul că echipele din prima ligă și conducătorii LPF și FRF au refuzat să investească mai mulți bani. 

„În țările civilizate, Liga și Federația se ocupă să implementeze VAR-ul. Și să dea acest produs, inclusiv VAR, către cei care vor drepturile TV. Când vă vine de afară e precum calul de dar. Asta e.

Duceți-vă la conducătorii dumneavoastră și întrebați «De ce nu puteți da un șfanț din banii ăștia enorm mulți pe care îi luați de la televiziuni ca să avem VAR cu goal-line și tot». Ia întrebați. Vedeți ce vă răspund. Nici acum nu am fi avut... Nu vor să dea doi bani. Ei, pe banii altora, se plâng”, a spus Radu Naum.

În Liga 1, echipamentele și mașinile VAR sunt furnizate de eAD, firma care deține drepturile TV.

VIDEO FCU Craiova - Sepsi, decis de un gol marcat după un henț evident

Citește și: 

Câți bani a primit Laszlo Balint ca să plece de la Craiova + mesaj pentru jucători: „Ar trebui să fie caterincă?”

Grevă, datorii, pericol de faliment » Primăria vrea ca echipa din Liga 1 să DISPARĂ și să finanțeze rivala din „județeană”!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
FCUCraiova
FCUCraiova  •  31 August 2022, 12:21
Postat de cristhebest70 pe 31 August 2022, 11:38

Hent clar la gol si Sepsi cu doua clase peste FC Kalu. Nu au jucat nimic, dar au avut noroc si este bine ca a castigat echipa mai slaba pentru ca Sepsi se va bate la playoff si va pierde putine puncte.

Sa vedem csu mogosoaia blue lions pe ce loc vor termina parca vad ça nu intra in playoff iar FC *** intra in playoff

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristhebest70
cristhebest70  •  31 August 2022, 11:38

Hent clar la gol si Sepsi cu doua clase peste FC Kalu. Nu au jucat nimic, dar au avut noroc si este bine ca a castigat echipa mai slaba pentru ca Sepsi se va bate la playoff si va pierde putine puncte.

corbea
corbea  •  31 August 2022, 09:34

Dle naum sunteti rautacios si complet pe langa......nu este prima oara cand bateti campii doar ca sa spuneti ceva...... Sunteti ultimii (ma refer la aceste televizii ) care trebuie sa pomeniti de bani pentru ca nu faceti nimic din banii dvs., sunt banii pe care-i platesc abonatii la cablu si din care va trageti partea leului.....Cred ca mai mult bun simt v-ar prinde bine....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează