FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB negociază transferul lui Dennis Man! Suma uriașă oferită lui Gigi Becali

Dennis Man poate pleca de la FCSB în vară
Dennis Man poate pleca de la FCSB în vară

Articol de - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 21:55

Dennis Man (21 de ani) poate pleca în vară de la FCSB. Gigi Becali negociază cu un club important, din străinătate. Solicită însă mult mai mult decât cele 10 milioane puse pe masă de doritori.

Lumea sportului e paralizată din cauza COVID-19, însă șefii cluburilor pregătesc încă de acum strategiile de mercato pentru sezonul viitor. Dennis Man, unul dintre numele cele mai vehiculate pentru un posibil transfer, se pregătește în casă sau în jurul locuinței, în așteptarea unei vești. Sursele GSP au dezvăluit că, în ultimele zile, Gigi Becali a reluat tratativele cu un club de „afară" pentru vânzarea lui Man.

  • Dennis Man are o cotă de 5,5 milioane de euro pe transfermarkt
  • Are 7 goluri și 4 asisst-uri în 24 de meciuri jucate pentru FCSB
  • Nicolae Stanciu e cel mai scump jucător vândut de FCSB, 9.8 milioane de euro la Anderlecht, în 2016

„Dacă nu se reglementează situația până în septembrie, fac curățenie. Vând Man, Tănase, Coman, Moruțan. De mine să uitați! La revedere, ce, am băut gaz să pierd banii?" 
Gigi Becali, patron FCSB

„Discuții au existat și există și în acest moment. Nu e nimic stabilit pentru că Gigi continuă să solicite o sumă foarte mare în schimbul lui Dennis. Echipa aceasta, care negociază prin intermediari, e dispusă să plătească maximum 10 milioane de euro", spun sursele Gazetei Sporturilor „Pentru mine, fotbalul e o afacere și vreau să câștig bani mulți. D-asta trăiesc! Când nu mai câștig bani, închid tot și la revedere", spune Becali.

Dennis Man mai are contract cu FCSB până în iunie 2022, acesta fiind cel mai bine plătit jucător de la FCSB: 15.500 de euro în fiecare lună. În momentul în care Becali l-a transferat de la UTA Arad, în septembrie 2016, Man valora 200.000 de euro. Acum e cotat la 5,5 milioane. 

„Nu comparați situația mea financiară cu cea a Stelei. Eu nu sunt dispus să dau banii mei la fotbal. FCSB are datorie la mine 5-6 milioane de euro"
Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre FCSB

Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu Florin Tănase: „Hai, bre, nea Gigi, lasă și mata!”

Surpriză în contracte! Clauza trecută de Gigi Becali în noile acorduri cu salarii înjumătățite

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (35)
gazistu
gazistu  •  02 Aprilie 2020, 17:39

A iesit acum o luna, cu Prodanca la masa, ati mai scris 4 articole pe tema asta, nu mai aveti ce scrie si reluati aceleasi subiecte.... Hat, v-am prins!

939271716140965
Manu Ion  •  02 Aprilie 2020, 12:52

ABERATII MARCA GSP !!!! Mai era unul ivan pe la craiolguta care ajungea la Barca dupa spusele jurnalistilor gsp si acum nici la craiolguta nu mai e titular !!!! Nu mai stiti ce sa mintiti ca sa va bage lumea in seama !!!!

chromophobia
chromophobia  •  02 Aprilie 2020, 08:35

Si care e echipa?Asta e stire exclusiva?Pai de un an jumate e tot cautat Man si nu mai pleaca

Vezi toate comentariile (35)
Comentează