FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu Florin Tănase: „Hai, bre, nea Gigi, lasă și mata!”

Florin Tănase, căpitanul FCSB, a purtat negocierile cu Gigi Becali privind micșorarea contractelor
Florin Tănase, căpitanul FCSB, a purtat negocierile cu Gigi Becali privind micșorarea contractelor

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 17:09

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a fost impresionat de Florin Tănase (25, mijlocaș ofensiv), căpitanul formației roș-albastre, care l-a convins să înjumătățească salariile vicecampioanei României în exercițiu doar până în septembrie 2020, nu până în decembrie, așa cum Becali plănuia inițial.

„Puteam să-i bag în șomaj tehnic, dar am zis că nu e corect. Eu pusesem reducerea salariilor până în decembrie. Tănase m-a făcut să mă răzgândesc, are un stil frumos de a vorbi.

Așa de frumos vorbește, încât eu nu pot să-l refuz. A zis: «Hai, bre nea Gigi, lasă și mata până în septembrie». Și am lăsat. Nu am putut să-l refuz”, a spus Becali, la TV Digi Sport.

FCSB. Gigi Becali amenință din nou cu ieșirea din fotbal

„Situația nu e instabilă în acest moment, este 0. Nu comparați situația mea financiară cu cea a Stelei. E sub minus, e îngropată. Eu nu sunt dispus să dau banii mei la fotbal. FCSB are datorie la mine 5-6 milioane de euro.

Dacă nu se reglementează situația până în septembrie, fac curățenie. Vând Man, Tănase, Coman, Moruțan. De mine să uitați. La revedere, ce, am băut gaz să pierd banii?”

Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO Lovitură pentru FCSB: Becali a pierdut definitiv procesul la FIFA

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB. Surpriză în contracte! Clauza trecută de Gigi Becali în noile acorduri cu salarii înjumătățite

FCSB. Gigi Becali pregătește reluarea antrenamentelor: „Clinica mea face deja teste pentru coronavirus. Am vorbit cu băieții”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
189254898748309
Claude SH  •  01 Aprilie 2020, 10:33

Totul e de fapt o mare păcăleală marca Gigi. Nu putea sa ii bage în șomaj tehnic deoarece nu le permitea contractele, contracte făcute minimal fără plata contribuțiilor sociale. Ori chiar dacă reușea acest lucru, se trezea cu controale de la autorități sa plătească pe ultimii 5 ani la valoarea contractelor. Ca sa evite acest lucru, uite ca Gigi i-a pus cu botul pe labe pe jucători și au semnat un alt contract, probabil cu clauze pentru alte stări de urgenta

planetfun
planetfun  •  31 Martie 2020, 19:54
Postat de bufnila pe 31 Martie 2020, 18:07

S-a prins ca si-a desconspirat Sifonul si acum vrea sa-l faca pe Tase sa para omul vestiarului si sa arate cum a luptat Tase cu multa darzenie. Tarziu, stia oricum toata lumea, acum doar ati confirmat. Sa nu mai spunem de toate meciurile in care Tase era bagat titular si altii faceau banca sau chiar au fost dati afara. Tase, Mache si Cadar :))))))))))

Cum ? Ce inseamna "desconspirat" ?

wisebit
wisebit  •  31 Martie 2020, 19:38

"Dacă nu se reglementează situația până în septembrie, fac curățenie. Vând Man, Tănase, Coman, Moruțan. De mine să uitați. La revedere, ce, am băut gaz să pierd banii?” Bre nea Gigi....dar mataluta te-ai gandit vreo secunda ca daca treaba asta Cu Covid-19 durează pana in septembrie s-ar putea sa nu mai iei nici o iota pe vedetele tale? Iar ai baut iaurt stricat de dimineață?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează