LIGA 1  ·  FCSB

EXCLUSIV / Război la FCSB! Anamaria Prodan vs. Gigi Becali: Dennis Man și Darius Olaru, la mijloc » S-a trecut la amenințări

Anamaria Prodan nu este de acord cu propunerea lui Gigi Becali de a înjumătăți salariile și le recomandă jucătorilor pe care îi reprezintă să nu semneze
Anamaria Prodan nu este de acord cu propunerea lui Gigi Becali de a înjumătăți salariile și le recomandă jucătorilor pe care îi reprezintă să nu semneze

Articol de — , Joi, 26 Martie, 12:13

După ce a anunțat că va reduce salariile jucătorilor cu 50%, Gigi Becali, 61 de ani, finanțatorul FCSB, s-a confruntat cu opoziția mai multor fotbaliști. Iar câțiva dintre aceștia sunt reprezentați chiar de agentul Anamaria Prodan (47), care i-a îndemnat să nu semneze înjumătățirea contractelor.

Printre cei mai importanți fotbaliști de la FCSB impresariați de Anamaria Prodan se numără Dennis Man (21 de ani, extremă dreapta) și Darius Olaru (22, mijlocaș ofensiv). Paradoxal, cei doi se află și pe lista preferaților lui Gigi Becali, însă acum sunt prinși la mijloc într-un conflict de interese.

FCSB / Anamaria Prodan își îndeamnă jucătorii să nu accepte propunerea lui Gigi Becali

Conform surselor GSP.RO, jucătorii care nu vor să accepte înjumătățirea contractelor au fost deja amenințați că vor fi trimiși la echipa a doua. Public, Becali a afirmat la TV că va încerca să le reducă salariile „disidenților” cu 60%, ca pedeapsă pentru „lipsa de caracter”.

Astăzi, semnează documentele 6-7 jucători. Ceilalți care nu vor să accepte, rămân cu 40% din salariu, nu cu 50%, pentru că îmi permite Codul Civil. Și atunci o să le dau și peste nas. Cine nu are caracter, îi dau și mai puțini bani”, a spus Becali, la Pro X.

De asemenea, patronul FCSB l-a invocat și pe Man atunci când a vorbit despre jucătorii în care are cea mai mare încredere: „Mi-am dat seama că am jucători de mare caracter. Primul a fost Tănase, căpitanul echipei, el mi-a spus că își respectă promisiunea și că semnează imediat. Mă mai interesează Coman și Man, pentru că am investit în ei”.

FCSB apelează la șomajul tehnic

Este vorba despre Marko Momcilovic (32 de ani, fundaș stânga), Adi Popa (31, extremă dreapta)- jucători care își încheie contractul cu vicecampioana României en-titre în vară - și Cristi Bălgrădean, portar care a semnat deja cu rivala CFR Cluj.

„Păi, ce să fac? Le scad salariile cu 50%. Eu nu le dau banii familiei mele lor. Iar Bălgrădean va intra în șomaj tehnic, n-am de ce să-l plătesc în continuare. Adi Popa și Momcilovic la fel, ei oricum își termină contractele cu noi în vară”, a declarat Becali.

Lovitură pentru FCSB: Gigi Becali a pierdut definitiv procesul la FIFA

Citește și alte știri despre FCSB:Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (21)

magic4ever  •  27 Martie 2020, 10:48

Cred ca preferatilor lui Becali: Tanase,Coman,Popescu si Man nici nu o sa li se reduca salariul,totul o sa fie doar pentru presa si pentru ceilalti jucatori ca sa urmeze exemplul lor...ei spun ca le-au fost micsorate salarile dar raman cu salariile intregi si restul echipei o sa aiba contractul injumatatit....ii pacaleste Becali daca accepta injumatatirea contractului, legal nu are ce sa le faca daca fotbalistii nu accepta micsorarea contractului,Becali trebuie sa plateasca tot acum sau peste 1-2 luni dupa ce ajung cazurile la Fifa sau Uefa...

Robin Green  •  26 Martie 2020, 23:01

Urate fetze au reptilele astea doua....o tiganca si un albanez astea sunt "celebritatile" de prima pagina in romanika

Claude SH  •  26 Martie 2020, 19:35

Sigur ca știe Gigi de Codul civil?! Probabil și-a întrebat avocații care e codul cu cele mai multe articole ca vreau să-mi trombonesc jucătorii? Codul civil, aproape 3000. Nu știu jucătorii la ce sa se aștepte, probabil mulți nu știu sa citească sau care știu, probabil asa ca Nica din Humulesti, silabisand la greu. Asa cu prosteala de Pipera uite ca Gigi e din nou cu sacii în căruță. Nu are importanta cum s-a făcut treaba, mai cu vorba dulce, mai cu impulsul dat de căpitan, apoi o mica amenințare cu reduceri mai mari, apoi șantaj cu echipa a doua. Mda. Oameni fără caracter!

Vezi toate comentariile (21)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1