FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Finanțatorul lui FC Botoșani, ironizat la GSP Live: „Marele «Piftie» tot face gălăgie”

Ionel Ganea l-a criticat dur pe Valeriu Iftime
Ionel Ganea l-a criticat dur pe Valeriu Iftime

Articol de - Publicat marti, 16 iunie 2020 13:20 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 13:33

Fostul fotbalist Ionel Ganea (46 de ani) a avut o reacție dură la adresa finanțatorului lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, în direct la GSP Live, pe care l-a numit depreciativ „Piftie”.

  • Reacția „Ganezului” vine pe fondul evenimentelor petrecute în ultima săptămână. Medicul care trebuia să însoțească FC Botoșani la Craiova, Dr. Petre Rădăuceanu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. De asemenea, a fost depistat pozitiv și magazinerul lui Dinamo.
  • Dr. Petre Rădăuceanu nu este angajatul clubului FC Botoșani, ci al Spitalului Județean. Acesta venea până acum doar la meciurile de acasă, însă acum a trebuit să meargă și în deplasare după ce FRF a obligat cluburile să aibă și la meciurile din deplasare un medic.

„La Botoșani, marele «Piftie» tot face gălăgie, dar aduce doctor care a lucrat în spital și îl bagă la echipă. Ca să ce? Nu înțeleg cum i se permite acestui «Piftie» să vorbească despre alte echipe și anumiți oameni din fotbal, când el face cele mai mari nereguli. Se dă mare investitor, dar banii îi primește de la primărie” -Ionel Ganea la GSP Live

VIDEO Ionel Ganea îl critică dur pe Valeriu Iftime

FC Botoșani nu a avut nici un doctor la ședințele de pregătire din momentul în care a reluat antrenamentele, pe 16 mai, și până acum nu avea niciun medic în delegație la meciurile din deplasare. 

„Vă dați seama ce înseamnă să nu ai medic la echipă? Este caz penal! Dacă se întâmplă ceva cu un jucător pe teren, sau la antrenament, cine răspunde? Primul care va fi tras la răspundere este antrenorul, pentru că el nu gândește atunci când folosește jucătorii. Dacă n-ai doctor la echipă și se întâmplă ceva, antrenorul e răspunzător direct. 

Sunt atâtea exemple negative în sport și totuși se mai permit asemenea nereguli. Dacă Federația vrea să amendeze cluburile, să îl amendeze și pe Piftie ăsta care vorbește foarte mult și în necunoștință de cauză despre toată lumea. Pe vremea când jucam la Stuttgart aveam trei doctori”, a declarat Ganea la GSP Live.

După ce i s-a prezentat în direct la GSP Live această problemă a echipelor care nu sunt obligate să aibă un medic în deplasare, Justin Ștefan  - secretarul general al LPF – a trimis o adresă către FRF pentru schimbarea regulamentului. 

PORNEȘTE-ȚI NOTIFICĂRILE PENTRU A URMĂRI ÎN DIRECT EMISIUNEA GSP LIVE

  • Pasul 1: Intră pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor
  • Pasul 2: Click pe secțiunea ”Clipuri Video”
  • Pasul 3: Accesează orice clip disponibil
  • Pasul 4: Apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta al ferestrei
  • Pasul 5: Apasă pe butonul „Pornește notificările despre clipuri video în direct”

Citește și alte știri de la GSP Live:

Un fost campion cu Dinamo îl acuză dur pe Negoiță: „Este un escroc sentimental” +îl ia la 11 metri și pe Prunea: „Nu se pricepe la fotbal!”

Moment șocant în direct la GSP Live » „Ți-ai lovit fosta soție?”. Cum a reacționat Ionel Ganea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
sicillianu35
sicillianu35  •  18 Iunie 2020, 03:49

Piftie cu mustata :-))))))))

magic4ever
magic4ever  •  16 Iunie 2020, 16:05

Are dreptate Ganea...ce club profesionist este Botosani daca nu isi permite sa aiba un doctor doar pentru echipa de club si expune jucatorii?A luat doctor part-time...

breitner
breitner  •  16 Iunie 2020, 14:41

Daca mai adauga ca piftia e facuta cu telemea de pipera era si mai tare!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează