FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Derby de România incendiar! Peluza Nord revine alături de FCSB la meciul cu Dinamo: „A venit timpul! Împreună pentru Steaua”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 04:31

Peluza Nord revine alături de FCSB. Totul s-a decis marți noapte după o ședință ținută de Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor steliști. 

După 5 ani în care au stat departe de conflictul FCSB - CSA, ultrașii Stelei s-au reunit după eliberarea din penitenciar a lui Mustață. După discuții care s-au întins după miezul nopții, galeria a decis că va susține echipa patronată de Gigi Becali. 

Peluza Nord a anunțat și primul meci la care vor fi prezenți pe stadion: Dinamo - FCSB! Astfel, episodul 176 din Derby de România se anunță a fi unul extrem de spectaculos, cel puțin în tribune.

+12 FOTO

„A venit timpul. Timpul ca familia Stelei să se întregească. Peluza Nord revine la meciurile Stelei începând cu meciul Dinamo - Steaua. Vom fi acolo, în peluză, împreună pentru Steaua. De acum încolo vom fi mult mai puternici!” 

Prezenți la un singur meci în 5 ani 

Ultrașii de la Peluza Nord au fost prezenți organizat pe stadion la un singur meci în ultimii 5 ani, în martie 2016, la derby-ul Dinamo - Steaua, în „Ștefan cel Mare”. Au mers însă doar pentru a se confrunta cu rivalii dinamoviști, scandând pe toată durata meciului împotriva „câinilor”. Nimic despre FCSB.

Aproape de revenire în mandatul lui Rădoi

Fanii Stelei au recunoscut că au fost aproape de a reveni lângă echipă atunci când Mirel Rădoi era antrenor al echipei. "Mirel a fost la negocieri cu generalii și au fost foarte aproape de înțelegere. Cei de la Armată își doreau 10% din încasările echipei lui Gigi Becali și atunci acest scandal s-ar fi încheiat. Rădoi le-a zis atunci că acest lucru este imposibil, pentru că nimeni nu garantează că Steaua va fi mereu pe profit. Le-a zis că le dă 10% din profit, însă au refuzat și așa s-a încheiat. Noi am vorbit cu Mirel Rădoi și am fi revenit dacă se încheia acest scandal. A picat totul și rămânem încă în stand by", spuneau atunci ultrașii Stelei.  

Match Preview CFR Cluj - FCSB

Citește și:

Peluza Nord revine alături de FCSB, după eliberarea lui Gheorghe Mustață, liderul facțiunii!

FCSB merge pe cel mai ostil stadion + „Arma secretă” joacă acum la CFR Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
lupu68
lupu68  •  07 Februarie 2020, 11:44

IN ATENTIA D-LUI CATALYNN SI A ALTOR SUSTINATORI AI CLONEI CSA: Asadar, sa citim cu MARE atentie: "Cei de la Armată își doreau 10% din încasările echipei lui Gigi Becali și atunci acest scandal s-ar fi încheiat. Rădoi le-a zis atunci că acest lucru este imposibil, pentru că nimeni nu garantează că Steaua va fi mereu pe profit. Le-a zis că le dă 10% din profit, însă au refuzat și așa s-a încheiat." Deci, daca se batea palma la vremea respectiva (COZILE DE TOPOR DIN MAPN NU VOIAU DECAT... MAI MULTE LOVELE!), Steaua era Steaua si numai una, n-ar mai fi fost niciun proces, nimeni nu nu pleca din Ghencea (decat poate, provizoriu, cand se facea stadionul) si Talpan continua sa frece menta in birou, linistit. Sorry, asta e adevarul istoric!

2146208208751563
Costel Plugariu  •  31 Ianuarie 2020, 07:11

Osanale la adresa unui infractor penal, un pușcăriaș lăudăros și arogant ! Ultrașii din Peluza Nord vin alături de Steaua sau de ***-ul lui Jiji *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  30 Ianuarie 2020, 21:01
Postat de vasy86le pe 30 Ianuarie 2020, 11:24

***

Esti un nimeni frustratule ca toti cocalari de la sud :))))

Vezi toate comentariile (62)
Comentează