FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Peluza Nord revine alături de FCSB, după eliberarea lui Gheorghe Mustață, liderul facțiunii!

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 16:02

Peluza Nord vine alături de FCSB! Facțiunea s-ar fi răzgândit odată cu eliberarea lui Gheorghe Mustață, liderul grupării. Până acum, Peluza Nord nu susținea pe niciuna dintre FCSB și Steaua din Liga 4! 

  • Mustață a fost eliberat recent, după ce a petrecut 6 ani în închisoare. El fusese judecat și condamnat în mai multe dosare pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție.

Decizia celor de la Peluza Nord, anunțată de TV Digi Sport, vine cu 3 zile înainte de startul ultimelor 4 etape din sezonul regulat. Primul meci al echipei patronate de Gigi Becali va fi împotriva lui CFR Cluj, pe terenul campioanei, în această duminică, de la ora 20:00. 

Peluza Nord reprezenta o parte consistentă din fanii care veneau la meciurile FCSB, înainte de războiul dintre Armată și Gigi Becali, pierdut de patronul FCSB.

+12 FOTO

FOTO: Gazeta Sporturilor

MATCH PREVIEW CFR CLUJ - FCSB

FCSB, echipa cu cei mai mulți suporteri din România

FCSB este echipa din România cu cei mai mulți suporteri, arată un sondaj reprezentativ la nivel național comandat de Gazeta Sporturilor la finalul lui 2019 și realizat de GfK, una dintre cele mai mari companii de cercetare de piață din lume. 

1. FCSB: 40,9% 
2. Dinamo: 13,7% 
3. CS Universitatea Craiova: 8,8%  
4. CFR Cluj: 7,4% 
5. Steaua: 4,8% 
6. Rapid: 4,7% 
7. Poli Iași: 2,8% 
8. Petrolul: 2,2% 
9. Viitorul: 2%  
10. FC Argeș: 2%

FCSB, la 3 meciuri distanță de a intra în ISTORIA fotbalului românesc

FCSB poate bifa o performanţă unică în fotbalul românesc: 10 victorii consecutive în deplasare dacă le înving pe CFR Cluj, Voluntari și Dinamo.

Roș-albaștrii au avut câteva zile libere după cele două săptămâni petrecute pe teren iberic, dar de luni s-au întors la treabă. Toată lumea a intrat într-un program strict de pregătire a partidei de duminică seară, de la Cluj, cu campioana CFR. Jucătorii sunt încrezători că pot învinge în Gruia.

Citește și:

FCSB merge pe cel mai ostil stadion + „Arma secretă” joacă acum la CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (130)
121768505301491
Costel Bastea  •  29 Ianuarie 2020, 01:18

Bravo, Peluza Nord !Da-ti dovada ca nu va poate manipula talpa si tineti cu adevarata STEAUA cea care a castigat atatea trofee si nu cu csa armata .

grim_reaper_cu_tesla
grim_reaper_cu_tesla  •  28 Ianuarie 2020, 22:36
Postat de planetfun pe 28 Ianuarie 2020, 22:19

Toata lumea stie ca FCSB este Steaua. Sunt impartit cu privire la aceasta veste, "galeriile" au lasat la greu echipa.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  28 Ianuarie 2020, 22:32
Postat de catalynn pe 28 Ianuarie 2020, 21:41

Te referi si la judecatorul care a ridicat sechestrul asigurator pe cele 40 de milioane DIICOT spune ca au fost pe naspa. *** Nu stiu, intreb! :-)))))

Tataie, tu ne tot aburesti cu prostii, bai noi traim in Romania!!! Inca odata: Romania!!! Nu sutem nici in Germania, nici in US, nici in Spania ci in ROMANIA! Romania tara locuita si condusa de muuulti ne-a jjijji, *** Deci lasa vrajeala, astept raspuns cu cine ar trebuie sa tina romanii onesti : 1) Armata Romana SAU 2) Ne-a Jiiji infractorul: 1) SAU 2) ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (130)
Comentează