FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Derby-ul Olteniei in Cupa

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2007 00:00

Azi, la sediul FRF a avut loc tragerea la sorti a 16-imilor Cupei Timisoreana. Cel mai interesant duel al acestei faze a competitiei va fi intre Pandurii si Craiova, doua mari rivale pentru titlul de echipa Olteniei. Partida va avea loc la Tirgu Jiu, pe 26 septembrie, la ora 16:00.

"Asta este, daca asa a iesit la tragere, jucam din nou cu ei. Sintem obligati sa-i batem de fiecare data. Trebuie sa recunoastem ca este derby-ul acestei faze a Cupei. Este cel mai greu meci, dar si cel mai interesant. Sigur ne calificam fiindca avem avantajul terenului propriu, dar si al publicului. In plus, i-am batut in campionat fara discutii, asa ca avem toate argumentele sa-i mai invingem o data. Riul - ramul sint cu noi", a declarat vicepresedintele Viorel Temelescu.

In schimb, antrenorul Eugen Neagoe a fost ceva mai temperat. "Dupa ce am vazut tragerea la sorti e cel mai dificil adversar pe care-l puteam intilni. Cred ca ambele echipe pornesc cu sanse egale. Poate este un avantaj ca disputam meciul pe teren propriu. Deocamdata nu vreau sa ma gindesc la acest meci, ci la partidele din Liga I, fiindca mai avem doua etape de disputat pina intilnim Craiova".

Presedintele pandurilor, Marin Condescu, s-a declarat multumit de tragere. "Jucam acasa si, teoretic, e un avantaj. Cu siguranta se va juca cu casa inchisa! Cine va juca cel mai bine se va bucura de sustinerea suporterilor. A fost o tragere buna pentru noi, desi ma asteptam ca in faza asta sa fi intilnit o echipa din esaloanele secunde si nu o formatie din Liga I. Din punctul acesta de vedere cu oricine am fi jucat era mai bine decit cu Craiova, fiindca ne doream un adversar mai comod. Craiova e o echipa de Liga I ce nu poate fi considerata un adversar usor, chiar daca i-am invins noi in campionat. Pina la urma este destul de bine, pentru ca nici nu aveam cu cine altcineva sa cadem decit cu Craiova, Vaslui sau Cluj. Am picat cu cel mai incomod adversar dintre cele trei echipe", a declarat Condescu.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează