FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE

Destinație surprinzătoare pentru jucătorul care i-a adus titlul Viitorului » Cu cine negociază

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iunie 2017 12:40

Gabi Iancu, fotbalistul care a marcat golul decisiv ce i-a adus Viitorului titlu, în meciul cu CFR Cluj (1-0), nu a mai fost păstrat în lotul lui Hagi și pentru sezonul următor, astfel că jucătorul de 23 de ani își caută echipă. 

Fotbalistul este la un pas de a se înțelege cu gruparea slovenă Olimpia Ljubljana, echipă care urmează să joace în turul I al preliminariilor Europa League după ce a terminat pe locul trei în campionat, informează TV Sport ro. 

În cazul în care transferul se va concretiza, Gabi Iancu va deveni coleg cu fundașul Alexandru Crețu, fost la CSM Poli Iași. 

Pe lângă Viitorul, Iancu a mai jucat de-a lungul carierei pentru FCSB și Karabukspor.

6 goluri
în 29 de meciuri a reușit Iancu la Viitorul în sezonul recent încheiat 

7 trofee
a adunat Iancu în palmares, deși are doar 23 de ani (4 titluri, o Cupă a României, o Supercupă și o Cupă a Ligii)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează