FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Destinație-surpriză pentru un jucător trecut pe la Steaua și Dinamo » Este dorit de un club din Italia!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 17:36

George Țucudean, 25 de ani, a revenit în Liga 1 la Pandurii, însă problemele financiare ale gorjenilor l-au determinat pe atacant să depună memoriu pentru rezilierea contractului, iar acum este dorit de o echipă din Serie B.

Jurnalistul italian Gianluca DiMarzio anunță că atacantul de 25 de ani va ajunge zilele viitoare la Vicenza, echipă de pe locul 18 în liga a doua din Italia.

Țucudean urmează să ajungă în Italia pentru negocieri, iar în cazul în care cele două părți vor ajunge la un consens, jucătorul se va alătura lotului celor de la Vicenza.

În prima parte a sezonului, Țucudean a marcat cinci goluri și a dat trei pase decisive în cele 15 meciuri în care a evoluat pentru Pandurii în Liga 1. 

600.000 €este cota lui Țucudean pe site-ul transfermarkt.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
antalmihai
antalmihai  •  19 Februarie 2017, 20:52

alooooooooooooooo, Craiova, ia l!!!!

zidane92
zidane92  •  19 Februarie 2017, 18:25

Tucudean e un atacant bun, insa s-a pus prea mare presiune pe el dupa inceputul bun la dinamo cand deja era vazut noul 9 al nationalei, omul si-a facut treaba si a dat goluri la dinamo , steaua ,asa si pandurii , cand a iesit afara la charlton si standard a aratat ca mai mult de liga mamaliga nu poate dar aici la liga mamaliga e un atacant decent spre bun!

juv3ntin
juv3ntin  •  19 Februarie 2017, 18:19

Am auzit ca Dybala cam face figuri pe la Juventus, acu' stiu si de ce. aseara a dat 2 goluri...Probabil a aflat ca s-a transferat Tucudean si ca postul lui nu mai e in pericol. A jucat mai linistit.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează