FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Detalii exclusive din noul contract al lui Paul Anton » 7.000 de euro pe lună şi o clauză de reziliere de 250.000 de euro!

Articol de - Publicat duminica, 06 septembrie 2015 14:04

Ore decisive pentru viitorul lui Paul Anton la Pandurii! Surse din cadrul echipei au dezvăluit pentru GSP.RO că jucătorul refuză să semneze prelungirea contractului cu echipa gorjeană, preferînd să plece liber de contract în vară.

În aceste condiţii, oficialii gorjeni sînt decişi să renunţe la serviciile fotbalistului de 24 de ani şi îl vor trimite pe acesta în echipa a doua a clubului, care evolueză în Liga a III-a. "Anton a refuzat să semneze cu Steaua şi cu Dinamo, după ce-a fost influenţat de agentul său Lucian Marinescu, un vechi duşman al roş-albaştrilor. În plus, mijlocaşul refuză să semneze prelungirea cu Pandurii chiar dacă i s-a propus un contract mai mare, care s-ar încadra în primele trei din echipă", susţin sursele GSP.RO.

7.000 de euro pe lună
ar fi suma pe care Paul Anton ar urma să o primească de la Pandurii în cazul în care acesta va semna prelungirea contractului pe încă un sezon

Cotat la 1,3 miloane de euro, Paul Anton ar putea pleca în orice moment de la Pandurii dacă ar semna prelungirea contractului, valabilă pînă în iunie 2017. "I s-a propus prelungirea pe încă un sezon, unde i s-a pus o clauză de reziliere de 250.000 de euro! Ultima zi în care acesta poate semna noul contract este luni. Dacă nu, fotbalistul va ajunge la echipa a doua a clubului şi nu va mai intra în planurile de viitor ale lui Edward Iordănescu", continuă dezvăluirile din cadrul echipei.

Contactaţi pentru a comenta informaţiile, oficiali gorjeni nu au dorit să discute pe marginea acestui subiect.

Alexandru Maxim şi Filipe Teixeira, blocaţi tot de Marinescu!

În decembrie 2002, Becali nu s-a înţeles cu Alexandru Maxim chiar dacă Marin Condescu, atunci la Pandurii era de acord să-i cedeze jucătorul. În tratativele eşuate ale roş-albaştrilor e implicat un personaj care-i poartă ghinion lui Gigi. E vorba despre Lucian Marinescu! În plus,  Steaua a mai bifat şi altă înfrîngere în negocieri cu impersarul Marinescu: Filipe Teixeira. Play-makerul portughez visat de patronul Stelei a fost mutat de la Braşov la Rapid şi nu a mai ajuns în Ghencea.

1 sezona jucat Lucian Marinescu pentru Rapidul lui Mircea Lucescu, între 1997 şi 1998. Ca mijlocaş ofensiv, el a marcat 13 goluri pentru giuleşteni

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (88)
foxy
foxy  •  06 Septembrie 2015, 19:21
Postat de unico_biancorossi pe 06 Septembrie 2015, 17:01

eu am fost legitimat la Jiul intre 10 ianuarie 1987-31.12.1987, deci nu am de unde sa stiu cine venise cu 2 ani inainte si de unde venise. din ce retin, era cel putin 1 jucator la Jiul, care jucase si la Pandurii, aflata pe atunci in B, plus ca erau unii care fusesera la Craiova, de pilda Bacu, sau la Valcea (in timpul cand eram eu, cateva luni s-a antrenat si chiar a jucat si Verigeanu, dar a revenit la Chimia).

Ok,ms ...era vorba de Gaman (cumnatul lu`Piturca) si de fundasul Gaspar...

florianveress
florianveress  •  06 Septembrie 2015, 17:13
Postat de John Milne pe 06 Septembrie 2015, 17:05

Rusinea Insolventa plateste salariul la toti jucatorii cu 7.000.00 . O *** de echipa .

John milne, o *** de om ! Un *** scăpat la tastatură fără acordul părinților!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  06 Septembrie 2015, 17:05

Rusinea Insolventa plateste salariul la toti jucatorii cu 7.000.00 . O *** de echipa .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează