FOTBAL  »  Superliga  »  GHENCEA

Detalii din interior de la negocieri » CSA Steaua a pus 4 clauze în contractul cu FCSB

Valeriu Argăseală FOTO: Imago
Valeriu Argăseală FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2023 20:46 / Actualizat joi, 20 iulie 2023 21:13

Valeriu Argăseală, președintele de la FCSB, a dezvăluit că cei de la CSA Steaua au pus 4 clauze în contarcatul de închiriere a stadionului Ghencea pentru meciul cu Dinamo.

  • FCSB - Dinamo are loc sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

În plus, Argăseală a dezvăluit o discuție cu Ștefan Bichir, comandantul CSA Steaua, care nu știa după prima zi că draftul de contract a rămas la Clubul Armatei și nu se afla în posesia FCSB.

RIPOSTA generalilor! Cum demontează CSA discursul de azi al lui Becali: „Sunt 2 lucruri pe care nu le-au făcut! Ați văzut răspunsul lui Argăseală?”
FCSB
RIPOSTA generalilor! Cum demontează CSA discursul de azi al lui Becali: „Sunt 2 lucruri pe care nu le-au făcut! Ați văzut răspunsul lui Argăseală?”

Valeriu Argăseală, detalii de la negocierile cu CSA Steaua

„În timpul negocierilor, a avut loc această schimbare de macaz, de la poliță de asigurare la bilet de ordin avalizat. Aveam biletul de ordin, fizic, trebuia doar să îl punem pe masă. A fost o discuție pentru bilet avalizat și spuneau că necesită un cost destul de mare. Ulterior, am aflat că nu costă atât de mult

Biletul spunea că trebuie să plătim totul din banii noști în termen de 10 zile. Discuția a pornit de la un milion pentru gazon. În prima zi, au spus că dacă stadionul va fi distrus, trebuie să dăm o polită de 1 milion. Cine constata? Firma de mentenanață. Lăsați-ne să vorbim și noi cu un expert. 

Am vorbit cu un expert și ne-a spus: «Suprafețele acestea nu se înlocuiesc. Nu există termenul de înlocuire. Probabilitatea nu este fezabilă, aproape de zero, să fie nevoie de înlocuirea gazonului ramforsat de pe Ghencea. Trebuie doar reparații, care costă în jur de 30-40 de mii de euro». Apoi, cei de la CSA au spus că nu mai e nevoie de poliță de un milion, ci de bilet de 750.000 de euro.

Valeriu Argăseală: „Au fost 4 clauze, nu două”

„M-a deranjat că s-a mințit. Comandantul CSA a spus că dacă noi semnăm contractul, semnează și ei. Dar noi nu aveam contractul. După prima zi nu am căzut la un acord. Am plecat de acolo fără contract, că eram în negocieri pentru caluze, iar draftul de contract era la ei . I-am dat mesaj comandantului. «Contractul e la voi, nu la noi». A răspuns: «Aa, da?». Și l-a trimis pe mail.

Nu era doar gazon, erau 4 polițe. Erau următoarele polițe: una de 250.000 de euro care acoperea tot, daune morale, terorism, pagube produse de mâncare, deces, vandalism, a doua era una de răspunderea a beneficiarului de 250.000 pentru vandalism. A treia era în cazul în care exista voluntari, trebuia să asigurăm poliță de 15.000 de lei pentru fiecare, a patra pentru gazon”, a declarat Valeriu Argăseală, la „Fotbal Club”.

Citește și:

Pe Ghencea, FCSB e interzisă! Pe „Arc”, primește un BONUS pentru că va disputa acolo Derby de România
FCSB - DINAMO
Pe Ghencea, FCSB e interzisă! Pe „Arc”, primește un BONUS pentru că va disputa acolo Derby de România
Informație de ultimă oră: galeria FCSB a făcut un pact cu cea dinamovistă! Ce s-au înțeles
FCSB - DINAMO
Informație de ultimă oră: galeria FCSB a făcut un pact cu cea dinamovistă! Ce s-au înțeles

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
900cris
900cris  •  21 Iulie 2023, 13:16

ar fi o eroare uriasa sa crezi declaratiile lui argaseala sau stoica . se stie cat circ pot face cei de la fcsb chiar si atunci cand sunt prinsi cu minciuna plus presa si ziaristii aserviti crezului unui nimeni urcat pe un nume precum o gaina pe o movila . ambitiile personale ale unor nimeni mitici deobicei duc la pierzanie, lucru dovedit de viata pana acum din cele mai vechi timpuri si pana azi . daca frf si lpf erau corecte nu am fi avut situatia de astazi dar...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează