LIGA 1  ·  FCSB

Cum a fost scos din sărite Gigi Becali de Daniela Crudu! Detalii spectaculoase din vestiarul FCSB: „Nu a fost ok”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 12:19 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 12:37

După cazul Mihai Răduț - Gina Pistol, dezvăluit de jucător la GSP Live, fostul portar Răzvan Stanca a dezvăluit și de cazul Mihai Costea - Daniela Crudu, care l-a înfuriat pe Gigi Becali. 

  • În 4 sezoane la FCSB, 2011-2015, Mihai Costea a jucat doar 35 de meciuri și a dat 10 goluri. Vârful sosit de la Craiova a fost dat afară de Becali, care i-a reproșat prestațiile slabe, punându-le pe seama relației cu Daniela Crudu;

„Cu Gigi Becali nu prea am interacționat. Doar foarte puțin… Am o amintire dar nu o pot spune. A venit la Mogoșoaia și era nemulțumit de cum evoluează Mihai Costea. S-a luat de el, chiar dacă nu a fost ok ce a făcut atunci. Putea să îl ia deoparte și să îi explice. L-a luat cu Cruduța… Dădea vina pe ea că nu mai joacă din cauza ei. Nu a fost ok. Mie nu mi-a plăcut. Probabil că se săturase și domnul Gigi că nu dă randamentul așteptat. Ține de fiecare jucător în parte cum primește criticile, cât e de puternicl”, a explicat Răzvan Stanca, 40 de ani, pentru Prosport. 

+22 FOTO

„N-am nimic împotrivă, dar de când e cu Cruduţa, lui Mihai Costea îi cam tremură genunchii. Eu am un sfat pentru el: să «lovească» repede şi să se culce! O să le fac eu program de sex, ca să nu aibă băiatul probleme pe teren" - Gigi Becali, în decembrie 2011

Mihai Răduț: „Becali zicea: Ce caută aia?! Răduț să își dea barba jos!”

Invitat la GSP Live, Mihai Răduț a povestit despre relația cu Gina Pistol și cum l-a afectat asta când a fost la FCSB: „Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. «Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!». Și cu barba la fel pentru că îmi lăsasem barbă. «Să își dea barba jos dacă vrea să joace!». Dacă îmi zici să fac ceva, mai rău nu fac! Dacă m-ar afecta... Dacă nu am barba mare și joc mai bine, o tai de tot! Dar dacă nu-mi dai niciun argument... ”.

Citește și alte știri de FCSB:Ţiriac junior şi Ileana Lazariuc au divorţat anul trecut, dar ce s-a întâmplat astăzi a surprins pe toată lumea. Totul este public: „Mulțumesc, scumpo!”
Libertatea
Comentarii (2)
gicab  •  12 August 2020, 16:25

Eu credeam ca a intrat in vestiarul FC fcsbelei ...

kamouniyak  •  12 August 2020, 15:37

El incerca sa va apere de cve, dar voi tot asa ati ramas....

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Handbal M
Aalborg - HC Motor
Digi 4
19:45 Handbal M
Kielce - Pick Szeged
Digi 2
21:45 Handbal M
PSG - Flensburg
Digi 4
22:00 Fotbal, Preliminarii Liga Campionilor
Gent - Dinamo Kiev
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1