FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA

Deținătorul drepturilor TV, în scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe: „Meciul a fost plătit, dar suporterii trebuie să înțeleagă că nu merge așa”

Meciul Sepsi - FCU Craiova a fost întrerupt în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale spectatorilor. Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1, a comentat cazul de la Sf. Gheorghe. +45   FOTO
Meciul Sepsi - FCU Craiova a fost întrerupt în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale spectatorilor. Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1, a comentat cazul de la Sf. Gheorghe.

Articol de , - Publicat duminica, 29 ianuarie 2023 18:22 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2023 20:00

Meciul Sepsi - FCU Craiova a fost întrerupt în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale spectatorilor. Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV în SuperLiga României, a comentat cazul de la Sf. Gheorghe. 

Firma eAD virează în actualul sezonul un total de 28,5 milioane de euro pentru meciurile din SuperLiga. Orlando Nicoară e nemulțumit că disputa de la Sf. Gheorghe nu a fost dusă la bun sfârșit, dar dezavuează comportamentul galeriei oltene. 

Mititelu Jr. s-a dus la Dioszegi, imediat după scandalul de xenofobie de la Sepsi - FCU Craiova: „Nu mi se pare corect ca o echipă să câștige la «masa verde»”
Sepsi - FCU Craiova
Mititelu Jr. s-a dus la Dioszegi, imediat după scandalul de xenofobie de la Sepsi - FCU Craiova: „Nu mi se pare corect ca o echipă să câștige la «masa verde»”

Deținătorul drepturilor TV, după scandalul de xenofobie de la Sepsi - FCU Craiova 

„Este mare păcat pentru Craiova. Probabil vor risca pierderea meciului la «masa verde», cu 0-3, iar Craiova chiar începuse foarte bine acest joc. Fotbaliștii nu au nicio vină. Noi vom aștepta un raport al Comisiei Centrale, dar și o poziție de la Liga Profesionistă de Fotbal.

Nu îmi doresc să mai avem astfel de cazuri în România. Acest meci a fost plătit, iar acum nimeni nu îl mai poate viziona. 

Însă, suporterii la rândul lor trebuie să înțeleagă că nu mai merge așa. Trebuie să înceteze cu astfel de manifestări că uitați unde se ajunge”, a spus Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1, potrivit Prosport

Ce prevede regulamentul, după ce Sepsi - FCU Craiova a fost oprit definitiv

Când au loc scandări xenofobe, el trebuie să urmeze procedura celor trei pași. Chivulete a urmat-o. Primul a fost întreruperea jocului, atenționarea la stația stadionului. Pasul numărul 2 e oprirea jocului timp de 10 minute. A fost și el făcut. Pasul numărul 3, în cazul în care se repetă scandările, oprirea definitivă. Chivulete a urmat pașii conform regulamentelor în vigoare.

Nu făcea acest lucru dacă nu avea argumente. De obicei, presiunea pe arbitru e să mai închidă ochii sau urechile. Vorbim de foarte mult timp despre astfel de incidente. Astea sunt instrucțiunile de la UEFA. Era normal ca la un moment dat să se spargă și buba asta
- Marius Avram, fost arbitru internațional

VIDEO. SUPERLIGA » Sepsi - FCU Craiova, OPRIT DEFINITIV din cauza scandărilor xenofobe! Așa ceva nu s-a mai întâmplat în Liga 1!

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

De neînțeles! Fanii i-au cerut să plece antrenorului din umbră: „Demisia, Schumacher!”

Cum se justifică administratorii „Ilie Oană” pentru mocirla în care s-a disputat Petrolul - Chindia: „N-au vrut să se mute”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
istet10
istet10  •  30 Ianuarie 2023, 11:29
Postat de vasileroaita pe 29 Ianuarie 2023, 20:18

Ce treabă are Sepsi cu huliganii olteni?!?

Este organizator.

dumitru.serban
dumitru.serban  •  30 Ianuarie 2023, 00:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lenroc
lenroc  •  29 Ianuarie 2023, 23:32

Ar trebui să vorbească deținătorul ăsta și când ne sunt transmise meciuri în bătaie de joc, așa cum a fost Petrolul -Chiajna. Cine dracu se uită la zbaterea aia inutilă în mlaștini????

Vezi toate comentariile (7)
Comentează