FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Devis Mangia, furios în conferința de presă: „Sunt mulţi antrenori care au timp să vorbească de alţi jucători” » Cui îi e adresată ironia

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 20:43

Transferul lui Carlos Fortes (24 de ani) la CS U Craiova a fost unul dintre cele mai controversate ale acestei ierni. Italianul Devis Mangia a clarificat situația vârfului portughez, trimițând săgeți către contestatari.

  • CS U Craiova - CFR Cluj e duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

„Fortes e un jucător bun, foarte bun, dar este un jucător care trebuie să ajungă într-o condiţie mai bună, pentru că a stat două luni fără joc şi antrenament. Normal că trebuie să se antreneze şi va avea o condiţie mai bună.

Nu poate fi pregătit pentru meciul de duminică. E normal, când un jucător stă mult timp fără antrenament cu echipa, pentru că dacă se antrenează singur nu e la fel, trebuie să prindă ritm”, a declarat Devis Mangia conform TV Telekom Sport.

Mangia o oferit o replică într-o notă ironică pentru contestatarii portughezului. 

„Trebuie să recunosc că sunt puţin invidios, pentru că eu nu am timp să mă gândesc la alte echipe. Chiar sunt invidios. Sunt mulţi antrenori care au timp să vorbească de alţi jucători, de alte echipe. Eu nu am”, a adăugat Mangia.

Lăcătuș, printre critici

Marius Lăcătuș, actualul antrenor al celor de la CSA Steaua, a fost întrebat despre mutarea lui Fortes la CS U. Legenda roș-albaștrilor nu a fost tocmai impresionat de prestațiile vârfului.

„Toată lumea văd că vorbeşte că a marcat 5 goluri în 19 etape şi mamă, s-au întărit de s-au rupt. Peste tot, l-a luat Craiova pe Fortes, să vedeţi ce face! Totuşi, 5 goluri în 19 etape nu sunt foarte multe”, declarase Lăcătuș.

Vezi și: 

După vizita medicală, asistentele au transmis că Fortes ar avea doar 3 kilograme în plus: „Are masă musculară” :)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  09 Februarie 2019, 12:23

Lacatus are timp sa vorbeasca despre jucatorii altor echipe pt ca nu e antrenor, e un fel de consilier amator. Cine a spus ca Lacatus e antrenor?

marius.bxl
marius.bxl  •  08 Februarie 2019, 22:48

Lacatuş antrenor ?e o gluma ? Pai mangia este prostovan de se baga in seama cu lacatuș.pai bai mangia ,lacatus este un baga limba in ureche la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  08 Februarie 2019, 22:20
Postat de mumia_se_intoarce pe 08 Februarie 2019, 21:53

E și vreo sculă Lăcătuș, din obscuritatea și amatorismul ligii a 4-a :))))))))))))))) Și-a găsit Mangia pe cine să bage în seamă

Dar Mangia o fi mare scula? :P . In mod normal, un om inteligent constient de propria valoare, nu pune la suflet si nu se streseaza cand comenteaza unii si altii. Si in fond ce a zis Lacatus? Ca portughezul nu a dat in fond cine stie ce randament. Ceea ce e acoperit de cifre.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează