FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBALUL ROMÂNESC

Dezastrul din fotbalul românesc demonstrat în cifre! 75% dintre fotbaliști sunt neplătiți + Câți cad victime violenței

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2016 20:53

O statistică publicată de site-ul Sindicatului Internațional al Fotbaliștilor arată situația dezastruoasă din fotbalul românesc.

FIFPro susține că 75% dintre fotbaliștii români au probleme legate de întârzierea salariilor, iar mulți dintre ei nu și le mai primesc.

"Cluburile din România sunt printre cele mai grave din punct de vedere al incapacității de a-și plăti jucătorii", se arată pe site-ul FIFPro.org.

"Dacă joci în prima ligă există o șansă să fii plătit, dar în a doua nu mai ești sigur de asta", susține Adrian (nu este numele său real) pentru sursa citată.

Conform acelorași date, salariile din prima ligă românească nu depășesc 4000 de euro, de aproximativ 7 ori mai mari decât în Bulgaria, unde însă sunt plătite la timp.

7%
din jucători sunt victime ale violenței în România (din partea fanilor, personalului de la club sau a altor fotbaliști)

romania

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
ray51
ray51  •  16 Decembrie 2016, 10:06

"Cluburile din România sunt printre cele mai grave din punct de vedere al incapacității de a-și plăti jucătorii"-scrie site-ul FIFPRO.org. Bun. Aceste date sunt reale domnilor Burleanu si Iorgulescu? Daca nu, dezmintiti. Daca da, ce masuri ati luat? Ca sefi, banuiesc ca aveti tot timpul din lume sa raspundeti si/sau sa ganditi masuri de redresare.

127545191014316
Marcello Kazan  •  16 Decembrie 2016, 03:52

CE POTI SA PRETINZI DE LA NISTE DE-CA-ZU-TI precum Becali, Reghe si mm ???... Toti fotbalistii care vin la Steaua, dupa maxim 3 luni NU MAI SINT BUNI DE NIMIC in primul rind din p.d.v. PSIHOLOGIC... iar daca esti distrus psihic, in mod cert esti la pamint si FIZIC... CONDUCEREA fcsb E O ADUNATURA DE *** FARA NICI O URMA DE EDUCATIE !!!... SI CA ORICE ***, NICI UNUL DINTRE EI NU STIE CUM SA-I TRATEZE PE CEI DIN JURUL LOR... ANIMALELE TO POT MINCA DE VIU !!!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  16 Decembrie 2016, 00:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează