FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Deznodământ în cazul Gabi Tamaș la Astra » Fundașul va semna prelungirea!

Gabi Tamaș (dreapta) va semna prelungirea contractului cu Astra +4   FOTO
Gabi Tamaș (dreapta) va semna prelungirea contractului cu Astra

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 07:06

Gabi Tamaș (36 de ani) va rămâne la Astra sezonul următor, după ce fundașul a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu patronul giurguvenilor, Ioan Niculae (65).

Contractul fundașului central ar fi expirat în mod normal pe 15 iunie, însă experimentatul fotbalist a fost convins de oficialii echipei să mai rămână un an la formația din play-off.

Potrivit Prosport, Tamaș a purtat o discuție decisivă la finalul meciului amical disputat de Astra în compania Rapidului (2-2), fundașul primind asigurări că până pe 10 iunie se va semna noul contract. Salariul lui Tamaș va rămâne la fel ca în sezonul în curs, mai notează sursa citată.

300.000 eurovalorează Tamaș la 36 de ani, potrivit Transfermarkt

21 de aparițiiare fundașul în tricoul Astrei, pentru care a marcat 1 gol

Astra nu a primit licența pentru cupele europene

Prelungirea contractului lui Gabi Tamaș reprezintă o veste bună pentru clubul care a fost zguduit de o înștiințare venită din partea UEFA deunăzi. Astra nu a luat licența pentru ediția următoare a cupelor europene. Giurgiuvenii au făcut apel, însă fără succes.

„Comisia de fond a refuzat acordarea licenței UEFA clubului Asociația Fotbal Club Astra pentru neîndeplinirea criteriului de infrastructură, respectiv încălcarea art. 23 Stadion omologat pentru campionatul național Liga 1, percum și pentru neîndeplinirea criteriului financiar, respectiv încălcarea art. 46, 47 și 47bis” - Motivarea deciziei

GALERIE FOTO. Imagini de la amicalul dintre Rapid și Astra

VIDEO. Fanii au decis: ECHIPA DECENIULUI din Liga 1

Citește mai multe știri despre Liga 1:

MOTIVUL REAL al revoltei de la Săftica! Jucătorii s-au enervat când au aflat ce a făcut Negoiță cu cei 500.000 € de la spanioli!

FCSB. Gigi Becali, despre șansele la titlu: „Acolo e momentul adevărului” + soluția din atac după plecarea lui Gnohere

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează