FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluire incredibilă a lui Giovanni Becali: "Cu Reghecampf, Gigi s-a băgat cel mai mult la echipă" :O

Articol de - Publicat vineri, 27 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 28 decembrie 2013 14:54

Impresarul spune că atunci cînd era în libertate "Gigi ordona schimbările direct din tribună, suna pe bancă şi făcea modificarea".

Reghecampf versus fraţii Becali e un război care a reizbucnit în acest final de an. Impresarul Ioan Becali a făcut o serie de dezvăluiri, aflat în studio la Dolce Sport, care îl pun pe Laurenţiu Reghecampf într-o lumină total defavorabilă. Giovanni a fost rugat să comenteze dacă Steaua ar fi avut un sezon mai bun în cazul în care Gigi Becali n-ar fi fost trimis în închisoare. Cum a răspuns?

"Cu nici un antrenor nu s-a băgat atîta"
"Bineînţeles că da. Păi, Gigi Becali chiar a fost genial în cîteva schimbări pe care le-a produs în timpul reprizelor secunde ale unor meciuri. Cum le făcea? Le comanda din tribună direct pe bancă. Voi ce credeţi, că nu s-a băgat peste Reghecampf? Vă spun eu ca să ştie toată lumea: Gigi s-a băgat cu Reghe mai mult decît cu oricare alt antrenor", a spus Giovanni.

Impresarul nu s-a oprit aici şi a continuat. "Voi chiar credeţi că la Steaua cei de acolo sînt de capul lor şi fac ce vor? Chiar nu credeţi ce vă spun, că Gigi s-a băgat şi a făcut schimbări? Păi, sînteţi jurnalişti de investigaţii, puneţi microfoane pe banca Stelei şi o să aflaţi. Repet, s-a băgat cu Reghe mai mult decît a făcut-o cu toţi ceilalţi antrenori", a adăugat Ioan Becali.

I-a diminuat influenţa la Steaua
Pînă să vină Reghecampf în Ghencea, mai mult de jumătate din lotul roş-albaştrilor era reprezentat de Ioan Becali. În momentul de faţă, verii lui Gigi mai deţin puţini jucători: Gardoş, Chipciu, Tănase, Iancu şi Neagu. Şi Nikolici are contract cu ei, numai că atacantul muntenegrean va fi dat afară de antrenor din cauza vieţii extrasportive.

În plus, Iancu şi Neagu nu se simt nici ei prea bine în Ghencea, primul fiind pedepsit de Reghecampf tot pentru indisciplină, în timp ce fostul mijlocaş al Oţelului n-a reuşit să se impună şi a jucat extrem de puţin pînă acum.

"Îmi este scîrbă, îmi vine să vomit... Prea slab băiatul! Dar mă gîndesc că invidia este foarte mare! Pierd teren băieţii, iar cît voi fi eu aici au numai de pierdut" (Postare a lui Reghecampf pe contul său de Facebook)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (56)
solomon_i
solomon_i  •  28 Decembrie 2013, 16:35

Certurile astea nu sant bune pentru Reghe.Parca vad ca Becali il da afara.Sangele apa nu se face.Ar trebui sa-l ignore pe Giovani.

teilandezu
teilandezu  •  28 Decembrie 2013, 16:05

Pai ce spuneam eu in alt comentariu ? Steaua juca si fara antrenor . Deci manelistu rea doar pe statul de plata .

rrt1947
rrt1947  •  28 Decembrie 2013, 16:01
Postat de tigruzzu pe 28 Decembrie 2013, 11:33

Corect. Subscriu.

subscrie in pzdm la suta aia de mii de euro ce tre sa o platiti pentru imn

Vezi toate comentariile (56)
Comentează