FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluirea lui Gigi la TV, după transferul lui Costache, cu Dică prezent în studio: "Nu l-a vrut la Steaua și s-ar putea să plătească!" + A replicat cu un nou transfer

Articol de GSP - Publicat joi, 09 noiembrie 2017 19:23

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a intrat în direct la TV Digi Sport și a comentat șocul momentului în Liga 1: transferul lui Valentin Costache (19 ani) de la Dinamo la CFR Cluj.

În emisiunea moderată de Radu Naum, invitat în studio a fost și Nicolae Dică, antrenorul de la FCSB. Becali a spus prin telefon că l-a dorit pe mijlocașul de 19 ani, însă a lăsat de înțeles că Mihai Stoica a fost cel care nu l-a dorit pe fotbalist.

"Costache e un jucător pe care și eu l-am dorit, dar nu l-au vrut alții din club. Nu întotdeauna fac ce vreau eu. Când vreau un jucător și nu sunt convins de el îi întreb pe Dică și pe MM. Nu Dică a fost cel care mi-a zis că nu-l vrea.

Din punctul meu de vedere eu zic că el e fotbalist de valoare. Dacă ăsta va ajunge fotbalist, unii care m-au întors din drum vor da socoteală în fața mea!", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Nicolae Dică s-a abținut să comenteze declarațiile patronului. 

Becali ia un alt jucător

Becali spune însă că l-ar putea transfera pe Sebastian Mailat (19 ani), jucător care a fost declarat astăzi liber de contract după ce a câștigat memoriul împotriva lui ACS Poli Timișoara: "O să vedem zilele viitoare cu Mailat. Dacă Mailat vrea la Steaua, să ne dea un telefon mâine și îl luăm".

Citește și: ȘOC în Liga 1: Dinamo și-a vândut cel mai în formă fotbalist la CFR Cluj! GSP.ro are primele reacții oficiale după transfer

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
1673663886259505
Gheorghe Nistor  •  10 Noiembrie 2017, 10:33

De cand a ajuns acest ziar gazda tuturor puscariasilor , traficantilor , bisnitarilor, etc. ? Nelipsiti sunt : G Becali, MM Stoica, Giovani Becali, Borcea, Dragomir si altii ca ei. Si toti sunt pozati in format mare, in jilturi , grasi si cu gura pana la urechi. Oare tot sportul romanesc se reduce la aceste *** ? Chiar asa am ajuns ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  10 Noiembrie 2017, 10:32
Postat de Abigail Laslas pe 09 Noiembrie 2017, 22:06

Si unde sa fi jucat Costachescu la Steaua?

In capul tau ala sec

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  10 Noiembrie 2017, 10:29
Postat de Abigail Laslas pe 09 Noiembrie 2017, 22:06

Si unde sa fi jucat Costachescu la Steaua?

In locul lui Predescu

Vezi toate comentariile (20)
Comentează