FOTBAL  »  Superliga  »  DATORIE

Dezvăluiri despre afacerile lui Negoiță: "Are o datorie la Badea, pe care nu a achitat-o nici până azi!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 11:36

Fostul acționar dinamovist Vasile Turcu a dezvăluit că actualul patron al echipei din Ștefan cel Mare încă mai are datorii neachitate către Nicolae Badea.

În aceeași intervenție, Turcu a mai subliniat că bugetul pe care Negoiță îl pune în acest moment la dispoziția echipei nu este suficient pentru ca Dinamo să facă performanță.

"Domnul Negoiță nu vinde, nu o să cedeze. Negoiță are o datorie la Badea, pe care nu a achitat-o nici până azi. E o datorie destul de mare.

Cu bugetul de acum, cu 110.000 de euro pe lună pentru salarii, nu poți avea performață, trebuie buget cel de puțin 300.000. În trei ani de zile trebuie să investești minimum 15 milioane de euro, dacă vrei să ai valoare, să te numești Dinamo. Dacă vrei la retrogrdare, merge și cu buget de 100.000", a spus Vasile Turcu la TV Digi Sport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  22 Octombrie 2016, 21:53

De ce nu *investesti* dumneata domnule Turcu?

alexpescaru
alexpescaru  •  22 Octombrie 2016, 14:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

betman99
betman99  •  22 Octombrie 2016, 14:04
Postat de randoom_._ pe 22 Octombrie 2016, 13:13

propaganda anti Steaua functioneaza de ani buni. dinamop aka rusinea romaniei aka fcdb omoara jucatori pe teren(vezi ekeng),face blaturi(vezi astra) si badea detine palmaresul si numele lui dinamop aka rusinea romaniei(deci dinamop este o clona,momentan,vezi cs dinamo din liga a 4-a).,dar nimeni nu spune nimica si tot mergem mai departe ca si cum nu s-ar fi intamplat nimica. asta da propaganda. dinamop aka fcdb aka rusinea romaniei,este cancerul fotbalului romanesc si toti o protejeaza.

"Nimica" sau mai bine zis "nimika", mai pe intelesu' tau, reprezinti tu si foarte probabil tot neamul tau de palmasi...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează