FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Dezvăluiri din culise la Radio GSP: "Este mafie în jumătate din fotbalul românesc" » Se încearcă eliminarea unui club important?

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 februarie 2013 18:51

În această după-amiază, la emisiunea Radio GSP Live a fost invitat Miron Cozma, cel care susţine că sînt probleme grave în fotbalul românesc.

"Cu toată responsabilitatea, spun că în jumătate din fotbalul românesc e mafie. Mai sînt şi oameni cinstiţi, dar cei din Federaţie nu vor să vadă asta. Unul cinstit e Porumboiu, de cînd era arbitru. Porumboiu acum suferă. Nu se poate pune cu CFR, unde e mai mult politică.

Să nu vă spun cum a promovat CFR. Vorbiţi cu Alin Simota şi aflaţi. A păcălit spectatorii cu 5000 de euro investiţi in confetti, a prostit lumea şi pe la spate a luat o gramadă de bani", a spus Cozma la Radio GSP.

Miron Cozma crede că se încearcă eliminarea Vasluiului din fotbalul românesc: "Cum au dispărut Timişoara, Craiova, Bacău şi altele se încearcă acum cu Vasluiul care deranjează. Cei din spatele manevrelor ştiu că Porumboiu nu poate fi angrenat în jocurile lor. Cum ajunge puţin în vîrf, cum îi dau în cap, cînd să cîştige campionatul, cum l-au dat jos. Nu e al lor, din mafie", a încheiat Cozma

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
princz
princz  •  26 Februarie 2013, 00:55

Poate "Dl" Miron Cozma ar trebui sa povesteasca cum a fost in anii 90 (nu mai tin minte exact anul dar pot clarifica la cerere) in care dupa un meci un deplasare cu U Cluj, a luat pranzul cu "ortacii" lui sefi vreo 40 la numar, la fostul restaurant Somesul din Cluj. Apoi a plecat fara sa plateasca din restaurant amenintand cu moartea pe toti care indrazneau sa le ceara banii pe consumatie... Asta a fost un gest de....a unui om care respecta legea.... nu o actiune de tip mafiot? S-a trezit si el sa-si faca publicitate gratis si sa se dea bine cu Porumboiu....

utaaradan
utaaradan  •  26 Februarie 2013, 00:04

are dreptate lucea-farul, dar de ce nu spune ca capii mafiei sunt steaua si dinamo ?

thumbzilla
thumbzilla  •  25 Februarie 2013, 23:28
Postat de r3cky pe 25 Februarie 2013, 23:23

Nu uita! Am avut si vom avea mereu....

boala pe tzigani....

Vezi toate comentariile (44)
Comentează