FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri din interior despre problemele lui Coman: "La Viitorul a fost forțat din anumite interese! Becali știa ce transferă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 10:58

Florinel Coman, 19 ani, a venit la FCSB în vară, pentru 2 milioane de euro, dar a avut multe probleme cu accidentările.

Paul Peniu, președinte la Viitorul, a vorbit despre mijlocașul lateral și a dezvăluit că fotbalistul a fost forțat să joace și că abia în iarnă poate scăpa de problemele medicale.

"Nu e vorba că preparatorul fizic al lui Hagi nu a lucrat bine, iar cel de la Steaua face treaba perfect. Marea problemă a lui Florinel este că a pierdut pregătirea de vară şi a fost forţat ulterior din mai multe interese. Şi pentru binele clubului nostru, deoarece aveam nişte meciuri tari de jucat, dar şi pentru faptul că trebuia vândut.

Pe Gică Hagi nu îl ajută nimeni cu banii, iar dacă nu ai bani, atunci nu poţi să îţi desfăşori activitatea. Când l-am vândut pe Coman, Gigi Becali şi cei de acolo ştiau că transferă un jucător cu anumite probleme medicale. Acum nu mai este treaba noastră cum au ei grijă sau nu de el.

Aceste probleme ale lui Coman sunt normale. El trebuie să tragă să impresioneze, deşi în vară nu s-a antrenat normal mai deloc. De calităţile lui Coman o să vă daţi seama în iarnă, atunci când el o să facă o pregătire cap-coadă", a spus Peniu pentru Fanatik.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
sexilian
sexilian  •  04 Octombrie 2017, 18:37

cand *** l-a furat si dracu s-a mirat,spune un proverb ROMANESC.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

467991146719096
Costel Rosoiu  •  04 Octombrie 2017, 14:30

La banii unui puscarias care a furat,este bine ca-i mai da dumnezeu si cite o lovitura,ca de nu se poate,sa-ti mearga toate din plin.

andrei.f
andrei.f  •  04 Octombrie 2017, 12:50

La banii lui, Gigi poate să-și asume anumite riscuri !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează