FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri în premieră! Giani Kiriță: „Trebuia să fiu secund la Dinamo” » De ce a căzut mutarea: „Nu sunt agreat acolo”

Articol de GSP - Publicat marti, 01 octombrie 2019 11:48

Giani Kiriță (42 de ani), fost căpitan la Dinamo, a dezvăluit că a fost foarte aproape să fie secundul lui Mircea Rednic în Ștefan cel Mare, însă totul a căzut pentru că la începutul lunii iunie „Puriul” a fost dat afară de Ionuț Negoiță.

„Am avut o ofertă acum câteva luni de la Dinamo, când Mircea Rednic era antrenor. Am discutat cu el și trebuia să vin secund, dar nu s-a mai întâmplat pentru că Mircea Rednic a fost dat afară. Eu nu sunt o persoană agreată la Dinamo pentru că întotdeauna am spus lucrurilor pe nume. 

Mereu am spus că echipa asta nu e înconjurată de foarte mulți dinamoviști. Văd în schimb foarte mulți pe lângă domnul Negoiță care au jucat jumătate de meci la Dinamo. Eu nu fac compromisuri. 

Dacă nu-mi convine ceva, spun. A fost acea șansă să vin cu nea Mircea Rednic la Dinamo, nu s-a întâmplat, mergem mai departe. A fost urâtă îndepărtarea lui Mircea Rednic de la Dinamo. Îi spui că vrei să facă echipă și apoi îl dai afară. E urât!”, a declarat Giani Kiriță la Pro X.

Giani Kiriță a jucat pentru Dinamo în perioada 1997-2003 și a cucerit cinci trofee cu „câinii”: 2 titluri și 3 Cupe ale României. Până acum n-a antrenat nicio echipă.

Citește și:

EXCLUSIV Eugen Neagoe negociază acum cu Hermannstadt! În minutele următoare va semna contractul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
popescu222
popescu222  •  02 Octombrie 2019, 10:41
Postat de pain89 pe 01 Octombrie 2019, 14:21

Ce secund ce sa învețe de la el, golanii și pitziponceala? Kirita acum e ca o pitipoanca tot timpul la TV în emisiuni care nu țin de fotbal ce sa învețe de la el? Tot timpul ca bat ca dreg chestii extrasportive în general și atât

Pai secundul nu trebuie sa fie vreun model pentru jucatori, asta e treaba principalului. Cat despre prezente mondene, trebuie sa se mentina si omul in centrul atentiei, eu il inteleg. Cred ca ar trebui la un moment dat sa i se dea o sansa ca secund. Nu poate fi mai inutil decat Mihaescu.

custov
custov  •  01 Octombrie 2019, 17:36

de la kirita nu are nimeni de invatat ,de la jijel ,rasputin si slugadam au de invatat toti ....stii!!!!!!!

 •  01 Octombrie 2019, 16:22

Kirita poate face infinit mai mult decât arges vintila care bate matanii la adunătura caraghioasa fc5b!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează