FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluiri incredibile despre un jucător de la Steaua! A pariat sume uriașe: "Veneau să-i aducă bani de la București"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2016 22:29

Adrian Porumboiu a anunțat că jucători care sunt acum celebri aveau mari probleme din cauza pariurilor pe vremea în care evoluau pentru FC Vaslui.

Vremeanoua.ro, care este un site local, anunță că printre cei care erau o prezență obișnuită în casele de pariuri se numără și Nicușor Stanciu.

Sursa citată anunță că actualul fotbalist al Stelei miza sume importante pe meciuri din Liga a 2-a.

"Unii jucători veneau chiar ei în agentie, altii îi trimiteau pe multi să le pună pariurile. Campionul era Nicusor Stanciu. Paria sume impresionante pe Liga a II-a din România. A si câstigat foarte multi bani.

Din cauza câstigurilor foarte mari, veneau aia de la Bucuresti să-i dea banii. A luat si 200 de milioane pe un bilet. Câstiga aproape sãptãmânal", susțin câțiva pariori pentru Vremeanoua.ro.

"Cât timp a fost la Vaslui, nu l-am vãzut niciodatã pe Sumudicã jucând la pariuri sau cu bilete. În schimb, un jucător de la acea vreme aproape cã stãtea doar într-o casã de pariuri. Abia îl puteam scoate de acolo”, Adrian Porumboiu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
883135188391540
Popa Corneliu  •  02 Martie 2016, 11:29

Dl Sumudica, antrenor la Dinamo 2 PSD, are dosar de la UEFA si nici nu si-a inchis comturile!! Stanciu juca ka pariuri pentri dl Pormboiu? Sau vrea sa-i plateasca niste polite mai vechi lui Gigi? Frumos caracter...

eshayk
eshayk  •  02 Martie 2016, 10:18

Cum s-au nimerit gusterii fcsp-isti sa ia apararea papitoiului Stanciu ...

madskills
madskills  •  02 Martie 2016, 10:00
Postat de botizann pe 02 Martie 2016, 08:43

Orice castig mai mare e insotit de o cerere si o copie dupa buletin , si astea SE centralizeaza ... Daca nu apare numele vreunui fotbalist ...PA CE zice nea Porumb e doar bla bla

Buna remarca, cu mentiunea ca alea sunt date cu caracter personal iar firma respectiva de pariuri NU are voie sa le faca publice, decat la solicitarea unei instante. Cum Nicusor Stanciu nu este cercetat, ce zice Porumboiu, cum ai zis si tu, sunt vorbe goale. Nu zic ca nu il cred, zic doar ca nu are acoperire si dovezi la ce spune.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează