FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - RAPID 0-0

Dezvăluiri incredibile după gesturile rasiste de la Chiajna - Rapid » Wellington: "Arbitrul m-a ameninţat că mă elimină" :O

Articol de GSP - Publicat luni, 06 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 octombrie 2014 17:33

Carlos Wellington a vorbit din nou despre atacurile rasiste la adresa sa din timpul partidei cu Rapid, scor 0-0. Atacantul ilfovenilor îl atacă dur pe arbitrul Marian Balaci, care n-a luat nici o măsură în timpul partidei şi l-a ameninţat la vestiare la finalul acestei.
"Eu n-am nimic cu suporterii Rapidului, dar în zona din care s-a aruncat banana erau oameni îmbrăcaţi în culorile giuleştenilor care m-au înjurat tot meciul. E normal să fiu fluierat, dar nu pot să accept rasismul. I-aş accepta scuzele acelui suporter, dar trebuie să plătească. Mă lupt pînă la moarte împotriva rasismului, o fac pentru copilul meu. 

Nu e vorba doar de România, asemenea lucruri se întîmplă în toată lumea. A fost un şoc, am vrut să ies de pe teren. I-am zis arbitrului să facă ceva şi mi-a dat galben. M-am dus la sfîrşit şi am discutat cu el. I-am spus că nu e normal şi m-a ameninţat că îmi dă «roşu»”, a spus Carlos Wellington la Look TV.

Citeşte şi: Moment incredibil la Chiajna » Gesturi rasiste ale fanilor rapidişti! Wellington, în lacrimi: "Nu sînt maimuţă! Nu sîntem la ZOO"

...despre declaraţiile lui Marian Rada: ”N-am făcut teatru, aşa cum a zis domnul Rada. Am plîns din cauza emoţiilor pe care le trăiam atunci, pentru că erau copilul şi soţia mea la meci”

Citeşte şi: Reacţie şocantă a lui Marian Rada: "Poate Wellington juca teatru! Acum nu vrea şi 3-0 la «masa verde»?"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (105)
andytheblue
andytheblue  •  17 Octombrie 2014, 21:36

RAPID E PRIMA ECHIPA COMUNISTA!pentru gestul asta ,meritau 1 an suspendare fiindca sunt recidivisti !

dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  07 Octombrie 2014, 18:13
Postat de fcotelulgalati pe 07 Octombrie 2014, 08:55

De ce Gazeta Sporturilor tace vis-a-vis de hotia de la Otelul - Steaua? Cand am luat titlul ne-ati tocat marunt pentru o singura faza din meciul cu Craiova. Acum nu mai sunteti deontologi? De ce nu aveti curaj sa spuneti lucrurilor pe nume? Cat va mai fura aceasta echipa? Ati luat-o pe asta cu coaja de banana, insa cand e vorba de lucruri concrete ezitati. Spuneti lucrurilor pe nume, fiti barbati, nu conteaza ca pierdeti sponsorizarile.

Moldovene Vezi ca te asteapta rudele la un incest si la un viol cinstit! Nu pierde timpul vorbind despre ceva ce nu pricepi: FOTBAL!

rapidist57
rapidist57  •  07 Octombrie 2014, 16:40

Mai baieti, stati linistiti, nu arunca nimeni cu banane in Romania ca-s scumpe. Daca-i spunea ceva despre o anumita pasare il mai credeam dar sa arunci cu fructe de 7 lei kilul, mai baieti, lasati-o moarta ca nu tine. Astea is fite de brazilian nebagat in seama, sa- spuna cineva cum sta treaba in tara noastra si sa joace fotbal.

Vezi toate comentariile (105)
Comentează