FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - RAPID 0-0

Reacţie şocantă a lui Marian Rada: "Poate Wellington juca teatru! Acum nu vrea şi 3-0 la «masa verde»?" :O

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 octombrie 2014 10:27

Marian Rada, antrenorul Rapidului, a comentat într-un mod ridicol gesturile rasiste ale giuleştenilor la adresa lui Wellington la meciul cu Chiajna, scor 1-1.
"Acum nu vrea şi 3-0 cumva la «masa verde»? Pe stadion sînt camere de luat de vederi, cel care a aruncat banana poate fi identificat şi sancţionat. Ne-am săturat ca după fiecare meci să îmbogăţim Liga. A plîns Wellington în vestiar? Să ştiţi că se poate juca şi teatru.

Astea sînt exagerări. Poate trebuia să plîngă că nu a dat gol. Facem atîta caz că plînge Wellington. Poate a mîncat cineva o banană în tribună şi i-a căzut pe teren. De unde ştim noi că a aruncat spre el şi că era suporter rapidist", a spus Marian Rada.

Citeşte şi: Moment incredibil la Chiajna » Gesturi rasiste ale fanilor rapidişti! Wellington, în lacrimi: "Nu sînt maimuţă! Nu sîntem la ZOO"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (163)
andytheblue
andytheblue  •  17 Octombrie 2014, 21:17

RAPID E PRIMA ECHIPA COMUNISTA!pentru gestul asta ,meritau 1 an suspendare fiindca sunt recidivisti ! rada e o j4igodie de om !

einhorn
einhorn  •  07 Octombrie 2014, 03:45

rada? o jigodie de taratoare, un limbric pe coorul ligii., hartia igienica de supt grant

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Octombrie 2014, 00:15
Postat de a.c.a.b_st pe 04 Octombrie 2014, 16:39

pentru sfaturi despre pisici,oricand...:))

..))

Vezi toate comentariile (163)
Comentează
Close