FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - RAPID 0-0

VIDEO Moment incredibil la Chiajna » Gesturi rasiste ale fanilor rapidişti! Wellington, în lacrimi: "Nu sînt maimuţă! Nu sîntem la ZOO" :O

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 03 octombrie 2014 23:45

Rapidul riscă o suspendare dură din partea comisiilor, după gesturile rasiste ale suporterilor la meciul cu Chiajna, scor 0-0.
În minutul 59, Wellington a fost lovit din tribună cu o banană de fanii ”vişiniilor”. În momentul în care a încercat să îi explice ce i s-a întîmplat, atacantul ilfovenilor a primit cartonaşul galben din partea lui Marian Balaci. Narcis Răducan, preşedintele celor de la Chiajna, a vorbit despre incident la Look TV: "Wellington plînge în vestiar după ce fanii rapidişti au aruncat cu o banană în el!".

Click aici pentru VIDEO!

Atacantul brazilian a povestit ce s-a întîmplat în minutul 59, cînd şi-a dorit să iasă de pe teren din cauza scandărilor suporterilor rapidişti. "Normal că m-au afectat scandările. Soţia şi copilul meu au fost la meci. Păcat, pentru că a fost un meci frumos. E incredibil, nu ştiu ce să zic. Nu sînt eu maimuţă sau ce au mai strigat ei. Am vorbit cu arbitrul şi am luat galben. Înseamnă că eu am greşit. Nu ştiu ce mai pot să fac. E prima dată cînd mi se întîmplă aşa ceva.

Nu poţi să te concentrezi 100% cînd ţi se strigă astfel de lucruri. Asta e. Niciodată nu mi-am dorit în viaţa mea să dau un gol aşa cum mi-am dorit azi. E un moment greu, dar trebuie să trec peste asta. Dacă eu am greşit, atunci îmi cer scuze. Sper să se facă dreptate. Mi-a fost greu să îi explic copilului meu, pentru că m-a întrebat de ce au aruncat cu banana în mine. Nu sîntem la grădina zoologică!", a răbufnit Wellington în direct la Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (170)
andytheblue
andytheblue  •  17 Octombrie 2014, 21:03

rapid e prima echipa comunista dar revenind la rasism ,tuciiiurii rapidisti sunt cei mai rasisti suporteri din tara !Ei provoaca mereu!

luciansj
luciansj  •  05 Octombrie 2014, 01:10
Postat de valyomanyd pe 04 Octombrie 2014, 04:18

Asa e , insa ,daca Wellington proceda ca Dani Alves ( a muscat dintr-o bana aruncata in el ) totul trecea neobservat :))) ba chiar aveau ce sa scrie vreo 3 zile gazdele noastre...:))) Acum, serios vorbind, nu e normal sa se faca astfel de gesturi........Narcis Raducan cred ca dramatizeaza cand spune ca brazilianul a plans in vestiar...

Chiar a plans, dupa ce a dat interviul parca. m vazut filmarea si era foarte suparat.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Octombrie 2014, 00:27
Postat de batranu.cismigiu pe 04 Octombrie 2014, 09:36

Fereasca Dumnezeu, sa fii atat de prost! Ai inghitit virgulele, analfabetule?

..)) e o calamitate, Maestre..

Vezi toate comentariile (170)
Comentează